Hyppää sisältöön

Putkonen piti asemansa Bangkokissa

Teemu Putkosella on huomenna kaikki avoinna.

Teemu Putkonen jatkaa upeita otteita Aasian Tourin karsintafinaalissa. Putkonen pelasi kolmannen kierroksen tulokseen 68 ja jatkaa kisan seitsemännellä sijalla.

Teemu Putkonen piti pintansa Aasian Tourin karsintafinaalissa. Hän on ennen päätöskierrosta sijalla seitsemän kisassa, jossa 35 parasta saa kortin kiertueelle.

Putkosen kolmen kierroksen yhteistulos on -16 (65-67-68). Kärjessä oleva Japanin Junya Kameshiro on neljä lyöntiä Putkosta edellä.

Karsintafinaalin kolme parasta pääsee myös mukaan ensi viikolla pelattavaan Singaporen-kisaan, jossa on jaossa miljoona dollaria. Putkosella on kolmanteen sijaan kaksi lyöntiä jäljellä.

Kaske joutui antamaan periksi

Karsintafinaalin toinen suomalainen eli Janne Kaske putosi tänään tulosluettelossa karsintarajan huonommalle puolelle 50:nneksi. Hän löi kolmannella kierroksella 71 kertaa ja on nyt yhteistuloksessa yhdeksän alle parin. Kaske päätti kierroksensa harmittavasti kahteen bogiin.

Kilpailun viimeinen kierros pelataan huomenna. Kaskelta kärki on karannut jo liian kauas, mutta Putkosella on vielä saumat nousta kolmen parhaan joukkoon. Sillä on iso merkitys, sillä karsintafinaalin parhaimmisto pääsee mukaan keskikokoa suurempiin kisoihin.

Toisaalta Janne Kasken jääminen ulos 35 parhaan joukosta ei olisi katastrofi, sillä karsinnasta cutin selvittäneet pääsevät silti mukaan melko moneen Aasian Tourin kilpailuun.

 

 

Etsi luettavaa