Hyppää sisältöön

Putkonen pelasi elämänsä kierroksen Thaimaassa – Kaskella vaikea kolmas kierros

Teemu Putkonen luo uraa Aasiassa.

Teemu Putkonen rikkoi Thaimaassa oman kierrosennätyksensä kilpailussa, mutta näki pelissään vielä parantamisen varaa.

Teemu Putkonen oli kovassa vireessä Thaimaassa pelattavassa All Thailand Tourin osakilpailussa. Putkonen pelasi tänään huipputuloksen 62 (-9), mikä nosti hänet upeasti seitsemänneksi kilpailussa. Tulos on Putkoselle kaikkien aikojen paras kilpailussa.

”Kaikki osa-alueet kulkivat erittäin hyvin, mutta kruunu kuuluu kuitenkin pallon lyömiselle. Koko kisan olen lyönyt palloa hyvin, mutta tänään löytyi vielä seuraava vaihde”, Putkonen viestitteli Thaimaasta.

Putkosen kierros piti sisällään seitsemän birdieä, yhden eaglen ja 10 paria. Loistavasta kierroksesta huolimatta Putkonen löysi pelissään myös parantamisen varaa.

”Vielä ei ole montaa pidempää puttia uponnut niin toivottavasti huomenna saisi muutaman tippumaan”, hän sanoi.

Putkosen yhteistulos kolmen kierroksen jälkeen on -14 (68-69-62). Kärkeen hänellä on matkaa kuusi lyöntiä.

”Peli tuntuu tosi hyvältä ja kenttä istuu hyvin silmään. Jos muutaman putin saisin upotettua, niin ei tiedä, minne asti se voi kantaa.”

Putkosen lisäksi kisassa on mukana myös Janne Kaske, joka oli kahden kierroksen jälkeen kisassa upeasti kolmantena tuloksella -12. Kasken peli ei kuitenkaan kulkenut tänään yhtä hyvin kuin alussa. 73 lyöntiä (+2) pudotti hänet tulosluettelossa 27:nneksi. Kasken yhteistulos on -10 (64-66-73).

Kaske, joka oli tehnyt kahdella ensimmäisellä kierroksella birdiejä liukuhihnalta, onnistui tänään vain yhdessä birdiessä. Ainokainen tuli päätösreiälle. 

Kisassa jaetaan palkintorahaa noin 105 000 euroa. Voittajan osuus on siitä noin 20 000 euroa. Kisa on osa Asian Development Touria. Sekä Putkonen että Kaske pelaavat tällä kaudella myös Asian Tourilla.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa