Hyppää sisältöön

Puskan takaa finaalikisaan – Tapio Pulkkanen jo ensimmäisellä varasijalla Turkin-kisaan

Tapio Pulkkanen tavoittelee paikkaa Etelä-Afrikkaan Turkin onnistumisella

Tapio Pulkkanen taitaa jo varailla lentoja ja pakkailla matkalaukkujaan.

Toissapäivänä Tapio Pulkkanen oli kolmannella varasijalla ensi viikolla pelattavaan Turkish Airlines Openiin. Nyt Kymen Golfin kasvatti on noussut jo ensimmäiselle varasijalle.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos yksikin listalla oleva pelaaja loukkaantuu, sairastuu tai päättää jostain muusta syystä jättää osallistumisensa väliin, nähdään kauden ensimmäisessä finaalikisassa kaksi suomalaista pelaajaa.

Pulkkasella on nyt erittäin hyvä mahdollisuus nousta mukaan uransa ensimmäiseen European Tourin finaalikisaan. Aiemmin Pulkkanen kertoi GoGolfille, että mikäli hän on maanantaina ensimmäisellä tai toisella varasijalla, hän aikoo matkustaa kisapaikalle.

Lauantaiaamuna Pulkkanen vahvisti GoGolfille, että hän ryhtyy nyt varailemaan lentoja.

”Lennän paikalle maanantaina”, hän sanoi.

Pulkkanen sijoittui European Tourin rahalistalla 92:nneksi. Kisaan otetaan kutsujen lisäksi mukaan kiertueen 70 parasta pelaajaa, jotka ovat käytettävissä kisaan mukaan.

Palkintorahaa kisassa on jaossa 7 miljoonaa dollaria eli se on palkintoarvoltaan yhtä suuri kuin Rolex Seriesin kilpailut. Kisassa ei ole lainkaan cutia, joten kaikki mukana olevat ammattilaiset kuittaavat vähintään 6 500 euroa. Voittajan osuus potista on lähes miljoona euroa! 

Turkish Airlines Open pelataan monelle suomalaiselle golfmatkailijalle tutulla Carya-kentällä.

Kisan lähtijälista

 

Etsi luettavaa