Hyppää sisältöön

Puolivälieräparit selvillä: McIlroy ja Scheffler jatkoon, Homa ja Cantlay laulukuoroon

Scottie Scheffler päätti J.T. Postonin pelit neljännesvälieriin. KUVA: GETTY IMAGES

Näin pelattiin WGC-reikäpelin neljännesvälierissä.

WGC Match Play Championshipin kahdeksan parasta pelaajaa on nyt selvillä. Jatkoon etenivät odotetusti maailmanlistan ykkönen Scottie Scheffler ja kolmonen Rory McIlroy. Sen sijaan ranking-nelonen Patrick Cantlay ja ranking-kuutonen Max Homa putosivat.

Scheffler kohtaa puolivälierissä Jason Dayn, joka kukisti Matt Kucharin. Homan pudottanut Mackenzie Hughes kohtaa Cantlayn päihittäneen Sam Burnsin.

Ainoana eurooppalaisena reikäpeliottelussa jatkava McIlroy saa vastaansa Xander Schauffelen, joka on maailmanlistalla seitsemänä. Etukäteen tämä kohtaaminen on puolivälierien kovatasoisin. Mielenkiintoinen ottelu on myös Kurt Kitayaman ja Cameron Youngin kohtaaminen.

Kovaan vireeseen päässyt Kitayma oli suorastaan ylivoimainen Andrew Putnamia vastaan, ja ottelu päättyi jo 13. reiän jälkeen. Paljon pekkaa pahempi ei ollut Young, joka tarvitsi Billy Horschelin kukistamiseen 14 reikää. Kummatkin pääsevät päivän toiselle kierrokselle melko vähin rasituksin.

Puolivälierät pelataan vielä tämän illan aikana ja osa peleistä on jo käynnissä. Viaplay välittää tapahtumat suorana Suomeen.

Myös PGA Tourin tulospalvelusta voi seurata ottelujen etenemistä.

Neljännesvälierien tulokset

PelaajaPelaaja
Max Homa3/2Mackenzie Hughes
Patrick Cantlay2/1Sam Burns
Matt Kuchar1UPJason Day
Scottie Scheffler1UPJ.T. Poston
Xander Schauffele3/2J.J. Spaun
Rory McIlroy2UPLucas Herbert
Andrew Putnam6/5Kurt Kitayama
Billy Horschel5/4Cameron Young

Etsi luettavaa