Hyppää sisältöön

Punainen pallo herätti kiinnostuksen – Wilson tarjoaa holari-Henrille koko kesän pelipallot

Henri Lehikoisen ei tarvitse tällä kaudella hankkia pelipalloja

Wilson lahjoittaa värikkäisiin palloihin mieltyneelle Henri Lehikoiselle koko kesän pelipallot eri väreissä. GoGolf tarjoaa puolestaan jäsenyyden, joka pitää sisällään Pohjantähden hole-in-onen vakuutuksen. Korona-aikana Pohjantähti lähettää samppanjaa kotiin, jos kuohuviinitarjoilu klubilla ei onnistu.

GoGolf uutisoi maanantaina Henri Lehikoisesta, joka teki lauantaina Karelia Golfin kauden avajaispäivänä hole-in-onen ja eaglen perättäisillä väylillä. Kyseessä on melkoinen saavutus, kun ottaa huomioon, että Lehikoinen ei ole ammattilaispelaaja, vaan pelaa tasoituksella 12.

Kyseessä olivat Lehikoisen golfuran ensimmäinen holari ja myös ”tavallinen” eagle.

Erikoinen sattumus kiinnosti luonnollisesti päntiönään lukijoita. Uutinen Lehikoisen sankariteoista on noussut yhdeksi GoGolfin kevään luetuimmista jutuista.

Punainen pallo kiinnitti ihmisten huomion

Monen lukijan huomio kiinnittyi kuvaan, jossa Lehikoinen poseeraa mattapunainen holaripallo kädessään. Kyseessä on Wilson Staffin Duo Optix -pallo, joihin Lehikoinen kertoi mieltyneensä muun muassa siitä syystä, että ne erottuvat helposti muiden palloista ja ne on helppo löytää.

Tutunnäköiseen punaiseen palloon kiinnitti huomioita myös Wilson Staffin aluemyyntipäällikkö Tuomas Korpi, joka haluaa kiittää Lehikoista ylimääräisestä näkyvyydestä lahjoittamalla tälle yhdessä GoGolfin kanssa koko kauden 2020 pelipallot, eli yhteensä viisi tusinaa Duo Optixeja jokaisessa eri värissä.

”Isot onnittelut Henrille hienosta suorituksesta! Tämän hetken uutisointi kun tahtoo olla vähän negatiivista, on mukava lukea välillä näitä erittäin positiivisia ja hauskoja juttuja”, Korpi sanoo.

Korpi jos kuka on oikea mies kertomaan, millaisella pallolla Lehikoinen ässän iski.

”Duo Optix on markkinoiden pehmein pallo. Pallon pehmeä ydin ja surlyn-kuori tuottavat korkean lähtönopeuden. Parasta pallossa on sen suora lentokaari, koska siihen ei tule paljon kierrettä”, Korpi kertoo.

Väripallot todella näkyvät hyvin myös karheikosta tai jopa viidakon puolelta. Näin todella erotat oman pallosi helposti ja tuot mukavaa piristystä peliryhmään. Uudella ydinmateriaalilla olemme saaneet 2,5 mph lisää vauhtia verrattuna Duo Optixin edeltäjään Dx2:een verrattuna. Tuotteesta on saatavilla myös perinteinen valkoinen versio.”

GoGolf tarjoaa jäsenyyden

Pallojen lisäksi GoGolf haluaa tarjota Lehikoiselle myös ilmaisen GoGolf-jäsenyyden, joka pitää sisällään myös vakuutusyhtiö Pohjantähden tarjoaman hole-in-one-vakuutuksen. Viime lauantaina Lehikoisella ei ollut vielä jäsenyyden tuomaa vakuutusta, joten tarjoilut illanistujaisissa menivät miehen omaan piikkiin.

”Aiemmin kuuluin Hattula Golfiin, jonka jäsenyyteen holarivakuutus sisältyi. Nyt kun olen Karelia Golfin jäsen, niin en ole tullut hankkineeksi sitä”, Lehikoinen kertoo.

Koska korona-aikana moni klubiravintola on kiinni, eikä perinteinen kuohuviinitarjoilu onnistu, Pohjantähti muistaa holarivakuutuksen aktivoineita lähettämällä heille kotiin pullollisen Mumm-sampanjaa. Mikäli jäsen on käynyt tuplaamassa ensimmäiskorvauksen 500 euroon, hänelle lähetetään kaksi sampanjapulloa.

”Tiedossani on, että tänä vuonna GoGolfin jäsenet ovat tehneet viisi holaria. Toivomme, että niitä tulisi kesän mittaan mahdollisimman paljon. On hienoa, että Pohjantähti muistaa nyt tällä tavalla holarin tehneitä jäseniämme, kun kuohoviinitarjoilu klubilla ei koronaviruksen vuoksi joka paikassa mahdollista”, GoGolfin päätoimittaja Jussi Miettinen sanoo.

Kun otimme Henriin yhteyttä kertoaksemme yllätyspalkinnoista, hän otti ilouutisen vastaan Joroisten Kartanogolfissa, jota hän oli kiertämässä.

”Tällä kertaa holari ei itse asiassa ole ollut edes lähellä”, hän naureskeli.

Hanki Pohjantähden holarivakuutus liittymällä GoGolfin jäseneksi. Wilsonin Duo Optix -pallot myy muun muassa Golf Sky.

Etsi luettavaa