Hyppää sisältöön

Puman mallisto tulkittiin kuitiksi hitaalle pelille – Bryson ei pukenut ylleen

Rickie Fowlerin paidassa golfaa kilpikonna

Tigerin kutsukisassa Bahamalla nähtiin hauskoja, toki myös paratiisisaareen viittaavia paitoja Puman sopimuspelaajilla. Bryson DeChambeau ei kuitenkaan ollut vielä valmis pukemaan kilpikonnapaitaa päälle kilpailutilanteessa.

Puma on räväyttänyt useasti pukien ammattilaispelaajiaan värikkäisiin, jopa kantaaottaviin vaatetuksiin. Bahamalla käydyssä Hero World Challengessa Puman paidoissa nähtiin kilpikonnia, joilla luultiin olevan ideana provosoida hidasta peliä vastaan. 

Kilpailussa mukana olleista Rickie Fowler ja Gary Woodland pitivät kyseisen Salt Water -malliston kilpikonna-teemaista paitaa kilpailun aikana. Ainoa Puman pelaaja, joka ei laittanut kilpparia ylleen oli Bryson DeChambeau

”En ole laittamassa tuota päälleni”, DeChambeau vitsaili Bahamalla. 

Puma Cobra Suomen edustaja Tuukka Mäkinen täsmentää, ettei kyseessä ole kannanotto hitaaseen peliin, vaikka yleisö sen niin halusi tulkitakin. 

”Kyseessä on todellisuudessa kilpailujen yhteydessä julkaistavia mallistoja. Nyt kun pelattiin Bahamalla, oli teemana eksoottiset mereneläjät. Seuraavaksi luvassa on Havaiji-teemainen mallisto kun PGA Tour suuntaa sinne tammikuussa. Vuoden aikana erilaisia teemamallistoja on luvassa noin kymmenkunta, muun muassa majoreihin ja suurkilpailuihin pohjautuvia”, Tuukka kertoo. 

Vaikka kilpikonnapaidan idea ei ollut hitaaseen peliin liittyvä, ei Tuukkaa haittaa vaikka se maailmalla haluttiin nähdä tällä tavalla. 

”Tottakai tuollaisen antaminen oman kaveriporukan hitaalle pelaajalle joululahjaksi on täysin sallittavaa. Ainakin näin maaedustajan näkökulmasta”, Mäkinen nauraa. 

Mallistot ovat myynnissä Suomessa Golf Balancen ja Golf Skyn liikkeissä. Paitojen Ovh hinnat ovat 80 euroa kappaleelta. 

Etsi luettavaa