Hyppää sisältöön

Pulkkasen vuoro liekehtiä Skotlannissa

Tapio Pulkkanen haluaa jatkaa kautta 2018 mahdollisimman pitkälle finaalikisoihin

Tapio Pulkkasen toiveet European Tourin kortista elävät huippusijoitusten varassa. Pulkkanen sai pelin lentoon Dunhill Links Championshipin kolmannella kierroksella. Myös Kim Koivu on herännyt taistelemaan jatkopaikasta.

Suomalaisittain perjantai oli iloinen kun Mikko Ilonen painoi St.Andrewsin kentällä tauluun uransa parhaan tuloksen 63 (-9). Lauantaina Tapio Pulkkanen ja Kim Koivu ovat ottaneet mallia Ilosen otteista. 

Pulkkanen on pelannut kolmannen kierroksen Carnoustien kentällä. Kun kierrosta on takana 13 reikää, on kotkalainen kerennyt jo kierrostaan tulokseen -6. Hän pelasi vaikeimman kentän takaysin 30 (-6) lyönnillä. Legendaarisen kentän kaksi viimeistä vaikeaa väylää toivat korttiin birdien. 

Tällä hetkellä Pulkkanen pelaa Carnoustien etuysiä ja on tehnyt pareja neljälle ensimmäiselle reiälle. Pulkkanen jakaa kisassa sijaa 11 kokonaistuloksella -7. 

Mikko Ilosella on ollut vaikeampi päivä. Lahtelainen on kierrostaan +2 Kingsbarnsin kentällä ennen kahta viimeistä reikää. Kokonaistuloksella -5 Ilonen on kuitenkin selkeästi matkalla jatkoon ja kohti sunnuntain kierrosta St.Andrewsissa. 

Kim Koivu tarvitsee kovan lopun kierrokselleen. Koivu on lauantain kierrosta tuloksessa -4 ja kokonaistuloksessa par. Cut-raja on parantunut jo tulokseen -2, joten Koivu tarvitsee vähintään kaksi, todennäköisesti kolme birdietä viimeiseen neljään reikään. 

Kisan kärjessä ovat Euroopan Ryder Cup -sankarit Tyrrell Hatton (-14) ja Tommy Fleetwood (-13). Hatton tavoittelee hattutemppua – kolmatta peräkkäistä voittoa kyseisessä turnauksessa! 

Live Scoring 

Etsi luettavaa