Pulkkasen onnistui perjantaina ja nousi top-teniin

Tapio Pulkkanen on pelannut vahvasti Challenge Tourilla tällä kaudella.

Tapio Pulkkanen onnistui nousemaan kymmenen parhaan joukkoon Portugalin Euroopan Tourin ja Challenge Tourin yhteiskisassa.

Tapio Pulkkanen voi olla sangen tyytyväinen päivän peliesitykseensä Portugalissa pelattavassa Challenge Tourin ja Euroopan Tourin yhteiskilpailussa.

Pulkkanen pelasi tänään 30 reikää yhteistulokseen yhdeksän alle parin ja on noussut kympin sakkiin 500 000 euron kisassa.

Kisa on tärkeä Pulkkaselle jatkon kannalta, sillä hän voi tienata Portugalista hyvän pesämunan loppukautta varten. Kauden avauskisassaan Pulkkanen sijoittui toiseksi ja on Challenge Tourin rankingissa hienosti viidententä. Kauden päätteeksi haastajakiertueen 15 parasta pelaajaa nousee Euroopan Tourille.

Koska kyseessä on yhteiskisa, kilpailun voittaja saa voittajakategorian maanosan ykköskiertueelle.

Kärkeen ”Hattu-Tapsalla” on matkaa kolme lyöntiä, mutta toinen kärkisijaa jakavista pelaajista ei ole vielä startannut toiselle kierrokselleen. Kilpailun aikataulu on heittänyt häränpyllyä ukkosen vuoksi.

Myöskään kilpailun toinen suomalainen eli Roope Kakko ei ole vielä ehtinyt toiselle kierrokselleen. Kakko on kilpailua kolme alle parin avauskierroksen jälkeen ja jakaa 45. sijaa.

”’Peli oli hyvin hallussa. Parempaankin oli kaikki eväät, etenkin tyynessä kelissä pelaamani kierroksen alkupuoli jätti jossittelun varaa. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa kärjen jahtaamista. Napsu lisää määrätietoisuutta pitää vielä saada”, Kakko kommentoi eilistä kierrostaan.

Kakko ehtii pelata toisen kierroksen loppuun vasta huomenna.