Hyppää sisältöön

Pulkkasen aikataulut uusiksi – vuosi alkaa Etelä-Afrikassa

Tapio Pulkkanen aikoo tähtäillä rauhassa kohti menestystä Italiassa

Tapio Pulkkasen vuosi 2018 tulee käynnistymään alkuperäistä suunnitelmaa aikaisemmin. Tie vie kohti tuttua kaupunkia Etelä-Afrikassa.

Tapio Pulkkasen lento kohti maailman golfkärkeä on ottanut upeat siivet alleen. Kolmas sija Joburg Openissa oli vahva näyttö, että Pulkkanen on valmis pelaamaan isoista asioista jo avauskaudellaan. 

Challenge Tourin ranking -voittajana lähtökohtainen oletus oli, että kisoihin löytyy pelipaikat ilman jonottelua. Tämä oletus oli kuitenkin väärä, sillä mahtuminen Abu Dhabin ja Dubain kisoihin näyttää epävarmalta. 

”Olen 11:s varamies Abu Dhabiin tällä hetkellä. Se muuttaa suunnitelmia sen verran, että päätin lähteä ensi viikolla Etelä-Afrikkaan pelaamaan alkuperäisen suunnitelman vastaisesti”, Pulkkanen taustoittaa. 

European Tourin sivuilla ei löydy vielä ilmottautumislistoja Abu Dhabin tai Dubain kisoihin. Mikko Ilosen ja Mikko Korhosen kategorialla kisoihin pääseminen ei ole mikään ongelma. Pulkkasen osalta pelipaikka tulee mahdollisesti aukeamaan vasta joitain päiviä ennen kisaa. 

Kiertue listasi juuri hiljattain Pulkkasen mielenkiintoisimmaksi tuoreeksi pelaajaksi kiertueella. Olisi outoa jos European Tour ei järjestäisi kotkalaiselle kutsua tärkeisiin kilpailuihin. 

Etelä-Afrikan avoimissa jaetaan palkintorahaa noin miljoona euroa ja se käynnistyy ensi viikon torstaina.

Etsi luettavaa