Pulkkaselle hopeaa, Lindell päivän paras Kiinassa

Pulkkasen putit eivät löytäneet reikää Foshan Openin avauskierroksella

Tapio Pulkkanen pääsi maistamaan jälleen toista sijaa Challenge Tourilla. Tällä kertaa voitto jäi kahden lyönnin päähän. Oliver Lindell teki tärkeän nousun pelaamalla koko päivän parhaan tuloksen Hainan Openissa.

Tapio Pulkkasen (-16) jaettu toinen sija on mahtava uutinen. Mutta rahalistan johtajalle kommenteista päätellen päällimmäinen tunne on pettymys. Se kertoo kuinka kovalla itseluottamuksella Tapio Pulkkanen pelaa loppukauden kilpailuja. Voittoon pelasi kaksi viimeistä päivää nimenomaan Pulkkasen kanssa voitosta pelannut Erik Van Rooyen kaksi lyöntiä paremmalla tuloksella. Eteläafrikkalainen varmisti shekillään nousun European Tourille. Hän oli ennen Hainanin kisaa sijalla 10 rahalistalla.

”Voitto jäi tulematta, tottakai se harmittaa. Askeleen perässä olin aikalailla koko päivän. Hyvä startti kahdella birdiellä, mutta en upottanut isoja putteja kierroksen puolivälissä. Tämä oli taas hyvä viikka ja tästä on loistava tilanne jatkaa kohti seuraavia koetoksia”, Pulkkanen viestitti Hainanista.

Voittotaisto otti ison osuman siipeensä Tapsan tehtyä par-5 13:nnella bogin. Viimeisen reiän birdie taas oli todella rahakas, se varmisti, että Pulkkanen jakoi toisen sijan yhdessä skotlantilaisen Grant Forestin kanssa. Palkintorahana se tarkoittaa noin 26 700 euron pottia Kiinasta. Johto rahalistalla vain kasvaa kasvamistaan.

Oliver Lindell on pelannut villiä peliä Kiinassa

Lindell janoaa suoraa paikkaa European Tourille

Oliver Lindell onnistui isolla hetkellä!

Oliver Lindell pelasi ensimmäiset kolme kierrosta tasaisesti, mutta ilman suuria onnistumisia. Viimeiseen päivään sijalta 25 lähtenyt Lindell saikin tärkeän onnistumisen tuloksen 67 (-5) muodossa nousten jakamaan kymmenennen sijan. Kyseessä on 19-vuotiaan kauden viides top-10 sijoitus. Se nostaa rahalistalla Oliverin tukevasti 40 parhaan joukkoon ja melko varmasti kiinni paikkaan CT:n finaalikisassa.

”Hyvää peliä oli tänään. Etuysillä vielä vähän takkuili. Jäi par-vitosilla taas birdiet tekemättä, mutta seitsemännellä chippasin sisään birdien. Ysillä otin kolme puttia.”

Takaysillä homma alkoi toimimaan. Lindell päätti, että viimeiseen neljään reikään tulee neljä birdietä. Kolme ensimmäistä onnistui, mutta viimeisellä reiällä ei enää onnistunut. Neljä birdietä viimeiseen kuuteen reikään kuitenkin varmistivat suuren nousun top-kymppiin.