Hyppää sisältöön

Pulkkasella täydellinen lopetus kierrokselle – hätyyttelee top 20 -sijoitusta kolmen kierroksen jälkeen

Tapio Pulkkanen sai lentävän lähdön Turkissa

Tapio Pulkkanen pelasi kisan parhaan tuloksensa ja on nousussa Porsche European Openissa.

Tapio Pulkkanen poistui varmasti hymyssä suin Green Eagle -kentän päätösviheriöltä Hampurissa pelattavassa European Tourin kisassa. Pulkkanen teki nimittäin päätösreiälle eaglen, mikä on nostanut hänet jaetulle 22. sijalle, kun suuri osa pelaajista ei ole vielä ehtinyt pelata kierrosta loppuun.

”Kyllä sitä kautta jäi posiviivinen maku kierroksesta. Minulla on vahva fiilis huomisesta”, Pulkkanen sanoi.

Pulkkanen pääsi lyömään jatkolyöntiä 470 metriä pitkällä par 5:llä myötätuulessa pitching wedgellä. Pallo päätyi neljään metriin, josta putti upposi.

Kilpailun tulostaso ei ole ollut tänään yhtä hyvä kuin esimerkiksi eilen kelin muuttumisen takia. Lisäksi iltapäivällä kisa jouduttiin keskeyttämään ukkosen takia.

”Tänään oli selkeästi tuulisin päivä. Varsinkin takaysi tuntui vaikealta kun oli paljon reikiä vastatuuleen. Huomenna pitää jatkaa samalla lailla ja lisää säkityksiä griineillä”, Pulkkanen totesi.

Pulkkanen on nyt yhteistuloksessa -4 (71-72-69) ja eroa kärkeen on tässä vaiheessa seitsemän lyöntiä. Kisan kärjessä on Itävallan Matthias Schwabb tuloksella -11. Tässä nuorukaisen lähestyminen kierähtää reiästä ulos kolmosreiällä.

The Openin jälkeinen kilpailu on kerännyt muutamia huippunimiä myös PGA Tourilta, sillä esimerkiksi Patrick Reed ja Bryson DeChambeau ovat kisassa mukana. Juuri nyt yhdysvaltalaiskaksikko jakaa kakkostilaa tuloksella -10.

Pulkkanen on ohittanut tuloksissa monen muun pelaajan lisäksi myös Kim Koivun, joka on tuloksessa -1 (72-70-73).  Koivu on nyt pudonnut tuloksissa jaetulle 45. sijalle. 

Tulospalvelu

Kilpailu voi seurata suorana Viasatilta ja Viaplayltä

 

 

Etsi luettavaa