Hyppää sisältöön

Pulkkasella stabiili aloitus Etelä-Afrikassa

Tapio Pulkkanen on ollut itse varmuus South African Openin ensimmäisellä ysillä

Tapio Pulkkanen on ollut tasaisen varma vuoden ensimmäisellä kilpailukierroksellaan.

Tapio Pulkkanen on aloittanut suomalaisista South African Openin paremmin. Kotkalaislähtöinen Pulkkanen ei ole tehnyt kierroksen ensimmäiseen kahdeksaan reikään ainuttakaan bogia. Sama kaava oli toimiva myös Joburg Openissa, jossa Pulkkanen sijoittui kolmanneksi. Kyseisessä kilpailussa Tapsa ei tehnyt ensimmäiseen kahteen kierrokseen ainuttakaan bogia. 

Kahdeksaan pelattuun reikään ei myöskään ole mahtunut suuria ilonaiheita. Päivän toistaiseksi ainoa birdie tuli väylällä kahdeksan, kentän toisella par-vitosella. Tuloksellaan -1 Pulkkanen jakaa sijaa 36. 

Mikko Korhosen alku päivään on ollut bogirikkaampi. Korhonen on tehnyt kentän takaysiltä lähdettyään kolme bogia ja yhden birdien ensimmäiseen puoliskoonsa. Tuloksella +2 Korhonen on kisan sijalla 103. Cut-raja on tässä vaiheessa tuloksessa par. 

Kärjessä etenee Chase Koepka, joka pelasi aamupäivällä kisan parhaan tuloksen 65 (-7). Chris Paisley on lyönnin päässä tuloksessa -6. Suurimmista tähdistä Retief Goosen pelasi aamulla tuloksen 68 (-4), Ernie Els tuloksen -1 ja George Coetzee tuloksen par. Iltapäivän kuumat nimet ovat olleet terävinä. Branden Grace on kymmenen pelatun väylän jälkeen -5. Richard Sterne on ysin jälkeen neljä alle parin. 

Tulokset:

Etsi luettavaa