Hyppää sisältöön

Pulkkasella rauhallinen päivä kärkiryhmässä

Pulkkasen putit eivät löytäneet reikää Foshan Openin avauskierroksella

Tapio Pulkkasen alku Challenge Tourin finaalikilpailussa oli tarkkaileva. Rankingin kärkinimet oli asetettu samaan ryhmään. Avauspäivän perusteella rankingin kolmonen Aaron Rai ahdistelee tiukimmin Pulkkasen ranking -voittoa.

Tapio Pulkkanen kiersi Challenge Tourin finaalin avauskierroksen tulokseen 71 (-1). Tasaisessa kilpailussa se oikeuttaa jaettuun 27 sijaan. Tuloskortista ei juuri tapahtumia löytynyt, sillä päivän saldoksi jäi kaksi birdietä ja yksi bogi.

Tapsa aloitti kilpailun terävästi tekemällä kentän ensimmäiselle reiälle birdien. Seuraavaa saatiin odottaa aina yhdeksännelle reiälle saakka, jossa Pulkkanen sai päivän toisen onnistumisen. Etuysi vaikutti lupaavalta, mutta iloa ei ollut enää luvassa.

Takaysillä Pulkkasen kortti täyttyi par-tuloksista. Ainoa parista poikkeava merkintä oli väylän 11 bogi. Täten tulokseksi muodostui 71 (-1), jolla Pulkkanen on niukasti keskikastin ulkopuolella sijalla jaettu 27:s.

”Hyvä meininki oli vetää muiden rankingin kärkimiesten kanssa. Ensimmäistäa kertaa pelasin Aaron Rain kanssa. Kova peluri. Oli vaikeat liput tänään ja lähestymiset eivät olleet tonteilla. Ihan ookoo aloitus. Takaysillä oli melko tuulista, joka vaikeutti birdieiden tekemistä.”

Samassa ryhmässä Pulkkasen kanssa kiertänyt rankingin kolmonen Aaron Rai onnistui kärkiryhmästä parhaiten. Hän pelasi tuloksen 68 (-4) vaikka teki viimeisellä päivän ainoan boginsa. Samassa tuloksessa on myös rankingin neljäntenä oleva Oliver Farr Walesista.

Oliver Lindell jakaa avauskierroksen jälkeen sijaa 11 tuloksella 69 (-3)

Tuloslista:

Etsi luettavaa