Hyppää sisältöön

Pulkkasella isot tähdet peliseurana Etelä-Afrikassa

Tapio Pulkkasen birdie-hanat olivat tukossa Espanjassa

Tapio Pulkkanen pääsee tänään näyttämään taitojaan itselleen Thomas Bjørnille.

Tapio Pulkkanen saattaa saada tänään normaalia enemmän televisioaikaa, kiitos nimekkäiden pelikaverien. Hattu-Tapio pelaa nimittäin kaksi ensimmäistä kierrosta Tanskan Thomas Bjørnin ja Englannin Andrew ”Beef” Johnstonin kanssa.

Bjørn on Euroopan voittoisan Ryder Cup -kapteeni ja Johnston yleisön suosikki rennon elämänasenteensa takia. Ryhmä starttaa kisaan klo 10.19 kymmenenneltä reiältä.

Kauden toisessa finaalikisassa kilpailijat on laitettu pelaamaan pääosin yhdessä rahalistan sijoituksen perusteella, vaikka järjestäjät ovat pyrkineet luomaan myös yleisön mieleen olevia peliryhmiä.

Esimerkiksi Bjørn pelaa kilpailun järjestäjien kutsulla, sillä hänen sijoituksensa kiertueen rankingissa on vasta 179:s. Johnston on rankingissa 74:ntenä, pari pykälää Pulkkasta ylempänä.

Mikko Korhosen pelikaverit ovat Ruotsin Marcus Kinhult ja Irlannin Shane Lowry. Kolmikko on rankingissa peräkanaa sijoilla 41–43. Ryhmä starttaa kierrokselle 9.12.

Kilpailun suurin tähti, Rory McIlroy, lähtee kierrokselle klo 10.51 yhdessä Kiinan Haotong Lin ja Etelä-Afrikan Branden Gracen kanssa.

European Tourin kilpailut voi katsoa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa