Pulkkasella hyvä alku Turkissa

Tapio Pulkkannen teki perjantaina viisi birkkua  ja neljä bogia jotka lopulta veivät toiveet jatkopaikasta.

Tapio Pulkkanen kävi koko kilpailun johdossa Turkish Airlines Openissa. Yksi tuplabogi palautti miehen pois johtopaikalta, mutta avauskierroksen arvosanaksi voidaan hyvällä omalla tunnolla antaa 9+.

Suomalaisittain äärimmäisen mielenkiintoinen European Tourin finaalikisa käynnistyi Belekissä vahvasti. Niin Tapio Pulkkanen kuin Mikko Korhonen saivat heti kierroksensa alkuun tärkeitä onnistumisia.

Pulkkanen jatkoi samalla tahdilla ensimmäiset 13 reikää ja oli tuloksellaan -6 jo kilpailun johdossa. Väylältä 11 pelinsä aloittanut Pulkkanen sortui kuitenkin tuplabogiin väylällä kuusi ja bogiin viimeisellä, joka tiputti tuloksen -3:eenn.

Lopussa Pulkkasen korttiin merkattiin vain pareja, joten päivän lopputulos oli kunnioitettava 68 (-3). Se oikeuttaa avauskierroksen ollessa vielä kesken sijaan kaksikymmentä 78 pelaajan joukossa.

Mikko Korhonen oli kierrostaan kolme alle seitsemän pelatun väylän jälkeen. Sen jälkeen bogitikka alkoi nakuttamaan ja Korhonen teki neljä bogia kuuden reiän jaksoon kierroksen puolivälissä. Korhonen on pelannut 14 väylää ja on kierrostaan tuloksessa +1 ja sijalla 55.

Kisan kärjessä on paljon irlantilaisväriä. Paul Dunne johtaa kisaa tuloksessa -7 ja Padraig Harrington on lyönnin päässä tuloksessa -6. Harringtonin kanssa toista sijaa jakaa Kiinan Haotong Li. Suurista tähdistä Thorbjörn Olesen on tuloksessa -5, Justin Rose -4 ja Tommy Fleetwood -3.