Hyppää sisältöön

Pulkkanen valittiin Kotkan vuoden urheilijaksi

Tapio Pulkkanen ja Challenge Tourin ranking-voitosta ansaittu palkintolautanen.

Tapio Pulkkanen sai toisen kerran kunnian tulla valituksi vuoden parhaaksi kotkalaiseksi urheilijaksi.

Helsinkiläistyneen Tapio Pulkkasen sukujuuret ovat syvällä Kotkassa. Challenge Tourin rankingin voittaja sai kunnian tulla toisen kerran valituksi vuoden parhaaksi kotkalaiseksi urheilijaksi. Edellinen valinta tapahtui jo vuonna 2011 kun Pulkkanen oli vielä amatööri.

Kymen Golfia edelleen edustava Pulkkanen pystyttiin valita palkinnon saajaksi, sillä säännöissä lukee, että urheilija saa asua myös muulla paikkakunnalla: kunhan edustaa kotkalaista seuraa. Pulkkasen kotkalaisuus on tuskin kenellekään kyseenalaistamisen kohde.

”Kyllä minä vieläkin koen olevani enemmän kotkalainen kuin helsinkiläinen. Täällä vanhempien luona olen joulunkin viettänyt.”

Palkinto ojennettiin Pulkkaselle kymenlaakson koripalloderbyn puoliajalla.

Edellisen kerran hattupää sai kyseisen kunnian vuonna 2011. Silloin Pulkkanen pelasi viimeisiä kisojaan amatöörinä. Nyt Pulkkanen kertookin, että paljon on vettä virrannut sitten edellisen valinnan – muunmuassa kymijoessa.

”Silloin olin vielä amatööri, joten onhan tässä välissä moni asia muuttunut. Viheriöt ainakin”, Pulkkanen sanoi ennen palkintoseremomiaa.

Lähde: Kymen Sanomat

Etsi luettavaa