Hyppää sisältöön

Pulkkanen taistelee työpaikastaan – hyvä takaysi varmistaisi paikan kiertueelle!

Tapio Pulkkanen taistelee työpaikasta Old Coursella

Tapio Pulkkanen on pelannut vahvaa peliä myös viimeisellä kierroksella Dunhill Links Championshipissa. Yhteislähtönä aamulla käynnistynyt viimeinen kierros on ollut Pulkkasen osalta tasainen ja virheetön.

Tapio Pulkkanen jakaa seitsemättä sijaa kun hänellä on Dunhill links Championshipia jäljellä seitsemän reikää. Kentän takaysiä pelaava Pulkkanen taistelee realistisesti sijoista 3-10. 

Toki yksittäinen eagle tai birdieputki voi tuoda kakkossijan, jopa voiton vielä mahdolliseksi, mutta se vaatisi suuria ihmeitä. Lauttasaarelainen on viimeistä kierrostaan kaksi alle parin tehtyään kaksi birdietä eikä yhtään bogia. 

On vaikea ennustaa tarkalleen mikä sija Pulkkaselle riittäisi varmistamaan pelioikeuden ensi kaudelle. Käytännössä sijoitus voisi olla luokkaa viides sija, joka riittäisi. Tämä tarkoittaisi kenties yhden tai kaksi alle parin viimeisen seitsemän reiän pelaamista. 

Yksittäinen lyönti tarkoittaa tällä hetkellä kymmeniä tuhansia euroja ja pisteitä. Toivottavasti Pulkkanen puristaa homman maaliin ja varmistaa ensi kauden pelit isossa sirkuksessa! 

Mikko Ilonen on kierrostaan par-tuloksessa jakaen sijaa 34. Ilonen tulee käytännössä varmasti varmistamaan ensi kauden pelioikeutensa Dunhill Linksin pisteillä. Kisaa johtaa Tyrrell Hatton kolmen lyönnin turvin ennen Tommy Fleetwoodia ja Lucas Bjerregaardia

Viimeinen kierros on käynnissä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla. 

Etsi luettavaa