Hyppää sisältöön

Pulkkanen suurissa vaikeuksissa Intiassa – takaysi tulokseen 44

Tapio Pulkkanen oli suurissa vaikeuksissa takaysillä Intiassa.

European Tourin Indian Open käynnistyi Delhissä. Suomalaisista aamupäivällä tulessa olivat Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja.

Noin 1,5 miljoonan euron arvoinen Indian Open käynnistyi DLF Golf & Country Clubilla. Varhain aamulla liikkeellä olivat myös Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen, joista erityisesti ensimmäinen pyrki ratsastamaan edellisen kisan momentumillaan. Samooja oli pari viikkoa sitten pelatussa Kenian-kisassa kuudes. 

Pulkkasen alkukausi on ollut vaikea, eikä 28-vuotias ole vielä löytänyt juonta peliinsä.

Tänään Pulkkanen oli pahasti eksyksissä erityisesti takaysillä, jonka hän pelasi tulokseen 44 (+8). Kierroksen neljä viimeistä reikää hän pelasi viisi yli parin tehtyään 18. reiän triplan. Takaysin alkuun hän teki bogin ja tuplan. Tässä vaiheessa tulos 81 (+9) oikeuttaa jaettuun viimeiseen sijaan.

Samoojan osalta kausi on ollut epätasainen, hyviä kisoja on jo kolme, mutta kun bogit ovat paukkuneet, niitä on paukkunut kunnolla. 

Tänään oli bogien päivä. Samooja lähti hyvin porteista ja oli vielä kierroksen ensimmäisen kolmanneksen jälkeen kierrostaan yhden alle. Kierroksen keskikohta oli haastava ja asetti askelmerkit loppukierrokselle. Kalle teki väyliin 7–9 kaksi bogia ja tuplan pelaten etuysin 39 (+3).

Takaysillä Samooja teki yhden birdien ja yhden bogin kasaten näin tuloksen 75 (+3). Vaikealla kentällä se ei ole katastrofi, mutta jättää hänet todennäköisesti pari lyöntiä cut-rajan taakse. 

Vain 24 pelaajaa on alle parin kun iltapäivän pelaajat ovat vasta lähteneet liikkeelle. Kärjessä on skotlantilainen legenda Stephen Gallacher tuloksessa 67 (-5). 

Suomalaisten ykköstoivona tällä viikolla voidaan viimeistään nyt pitää tiukkojen kenttien spesialistia Mikko Korhosta, joka lähtee kentälle 8.45 Suomen aikaa. Korhonen saattaa näkyä myös Viasatin TV-kuvissa, sillä hänet on asetettu ykköstiin iltapäiväryhmään yhdessä Berndt Wiesbergerin ja Victor Dubuissonin kanssa. 

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana Viasat ja Viaplay

 

Etsi luettavaa