Hyppää sisältöön

Pulkkanen saa tänään peliseurakseen kaksinkertaisen major-voittajan ja entisen maailmanlistan ykkösen

Tapio Pulkkanen ja Martin Kaymer muodostavat peliryhmän Italian Openin päätöskierroksella.

Tapio Pulkkanen pelaa tänään huippusijoituksesta European Tourin Italian Openissa. Kirittäjäksi pitkälyöntinen suomalainen saa Saksan Martin Kaymerin.

Tapio Pulkkanen lähtee tänää taistelemaan huippusijoituksista samassa peliryhmässä Martin Kaymerin kanssa. 

Saksalainen on maailmanlistan entinen ykköspelaaja ja kaksinkertainen major-voittaja. Kaymer vei nimiinsä vuoden 2010 PGA Championshipin ja US Openin vuonna 2014.

Tuon US Openin jälkeen Kaymer on kuitenkin viettänyt kuivaa kautta voittojen suhteen. 

Elo-syyskuussa oli kuitenkin tärpätä, kun 35-vuotias sijoittui ensin kolmanneksi Englannissa ja viikkoa myöhemmin toiseksi Valderramassa. Molemmissa kisoissa hän oli voittotaistelussa mukana loppurei’ille saakka.

Kiertueen rankingissa Kaymer on noussut jo 24:nneksi, kun iime vuonna hän vajosi listalla 68:nneksi. Sijoitusta voi pitää heikkona saksalaisen meriiteillä varustetulle pelurille.

Italian Openissa Pulkkasella on Kaymeriin lyönnin etu. 30-vuotias Kymen Golfin kasvatti on kolmen kierroksen jälkeen tuloksessa -14 (67-68-67). Kisa pelataan Chervò Golf Clubilla, joka sijaitsee Milanon ja Venetsian puolivälissä.

Kärkeen Pulkkasella on matkaa viisi lyöntiä, mutta kolmanteen sijaan vain kaksi. 

Kisaa johtavat englantilaiset Laurie Canter ja Ross McGowan tuloksella -19. Kolmanenta on Etelä-Afrikan Dean Burmester.

Suora lähetys kilpailusta alkaa klo 13, kun Pulkkasen ja Kaymerin lähtöaika on klo 13.15 Suomen aikaa. Kilpailun lähtöaikoja jouduttiin siirtämään hieman eteenpäin sumun takia.

Pulkkanen on saanut kahden ensimmäisen päivän aikana mukavasti ruutuaikaa, joten jos peli kulkee yhtään samaan malliin kuin kolmena ensimmäisenä päivänä, Hattu-Tapiota peliä pääsee näkemään myös kotisohvilla.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viaplayltä ja V Sport Urheilu -kanavalta

Etsi luettavaa