Hyppää sisältöön

Pulkkanen putosi Keniassa – kärkimies Van Tonder tehtaili urakalla eaglejä

Tapio Pulkkasen pelit ovat menneet kauden avauskilpailun jälkeen väärään suuntaan. Daniel Van Tonder teki tänään kolme eagleä.

Tapio Pulkkanen onnistui alittamaan tänään pariin, mutta jatkopaikkaan se ei riittänyt Keniassa pelattavassa European Tourin kisassa.

Tapio Pulkkasen tie nousi pystyyn keskiviikkona Savannah Kenya Classic -kisassa. Pulkkanen onnistui parantamaan avauskierroksesta kolmella lyönnillä, mutta lyöntejä kertyi selvästi liikaa cutin selvittämistä ajatellen.

Pulkkasen tulokseksi muodostui +1 (73-70), missä on luultavasti viisi lyöntiä liikaa. Kun toinen kierros on vielä hieman kesken, cut-raja kulkee tuloksessa neljä alle parin.

Birdiejä Pulkkaselle kertyi tänään mukavasti yhteensä neljä, mutta jo kolmannelle reiälle tullut tupla ja 13. reiän bogi veivät Kymen Golfia edustavan Pulkkasen mahdollisuudet jatkoon.

Pulkkasella on saldona nyt viisi perättäistä putoamista cutista. Ainoastaan kauden avauskilpailussa hän on onnistunut läpäisemään cutin tänä vuonna.

Suomalaisen sijoitus on 110:s, kun pieni osa pelaajista on vielä viimeistelemässä kierrostaan.

Van Tonder teki kolme eagleä

Kisaa johtaa Etelä-Afrikan Daniel Van Tonder, joka on pelaamassa huippukierrosta. Hän on yhteistuloksessa -13 (65-64). Van Tonder teki tänään nairobilaisen Karen Country Clubin jokaiselle kolmelle par 5 -reiälle eaglen.

European Tourin ennätys on neljä eaglea yhdellä kierroksella. Tässä on onnistunut aikojen saatossa vain kaksi pelaajaa. He ovat Mikko Ilonen ja Gordon Brand Jr.

30-vuotias johtaa kisaa lyönnin turvin. Toista sijaa Skotlannin David Drysdale ja Etelä-Afrikan Justin Harding.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplay -palvelussa

Etsi luettavaa