Hyppää sisältöön

Pulkkanen palasi tasolleen Kiinassa – Lindell taistelee cut-rajaa vastaan

Tapio Pulkkanen varmistelee Challenge Tourin rahalistan voittoa Ras al Khaimahissa

Eilen epäonnistunut Tapio Pulkkanen pelaa suurella todennäköisyydellä myös viikonlopun kierroksilla. Tässä vaiheessa hän on kaksi lyöntiä cut-rajan paremallalla puolella.

Tapio Pulkkanen epäonnistui eilen Kiinassa, mutta oli tänään jälleen lähes oma itsensä Kiinassa pelattavassa Challenge Tourin Foshan Openissa.

Kymen Golfia edustava Pulkkanen iski tauluun tuloksen 70 (-2) ja siirtyi ennustetun cut-rajan paremmalle puolelle yhteistuloksella par. Pulkkanen jakaa sijaa 44, kun toinen kierros on kesken.

Tänään kisapaikalla on tuuliset olosuhteen, ja myös liput olivat vaikeissa paikoissa. Pulkkanen kertoi GoGolfille, että tulos tuli taistelun kautta.

”Oli taistelupäivä tänään. Birdiet eivät oikein uponneet, mutta hyviä pareja meni sisään. Täytyy olla tyytyväinen. Huomenna isolla sykkeellä kohti kärkeä”, Pulkkanen kertoi.

Pulkkanen on pelannut tällä kaudella 17 kilpailua, joista ainoastaan kahdessa hänen yhteistuloksensa on painunut yli parin. Kuvaavaa on, että peräti 11 kilpailussa kiertueen rankingin kärkinimen tuloksensa on ollut vähintään 11 alle parin.

Tänään Pulkkanen pelasi tasaisen kierroksen, sillä hän hän teki kolme birdietä ja yhden bogin. Eilen Pulkkasen kierrosta rumensi yksi tupla, eikä birdieitä tullut kuin kaksi.

Oliver Lindell on ehtinyt pelata toista kierrosta muutaman reiän ja on tuloksessa +1. Samassa kulkee myös cut-raja.

Kisan kärki kulkee tässä vaiheessa tuloksessa kahdeksan alle parin.

Tulospalvelu

 

 

 

Etsi luettavaa