Hyppää sisältöön

Pulkkanen päätti klassikkokisan huippukierrokseen – Samooja jakaa tässä vaiheessa 10. sijaa

Tapio Pulkkasella on kuusi lyöntiä kärkeen

Tapio Pulkkanen pelasi kisan parhaan kierroksensa sunnuntaina. Bryson DeChambeau karkaamassa muilta Dubaissa.

Tapio Pulkkanen esitti parastaan sunnuntaina Dubaissa pelattavassa Omega Desert Classicissa. Helsinkiläinen pelasi tänään huipputuloksen 66, mikä on nostanut hänet tässä vaiheessa reippaasti yli 20 sijaa.

Pulkkanen onnistui loistavasti vaikealla etusysillä, jonka hän pelasi upeasti neljä alle parin. Takaysin Pulkkanen pelasi kaksi alle parin. Pulkkasen kierros piti sisällään seitsemän birdieä ja yhden bogin, joka tuli reiälle 12. 

Erityisen hyvin ”Hattu-Tapio” pelasi par 4 -reiät, jotka hän pelasi yhteensä neljä alle parin.

Pulkkasen yhteistulos on -12, mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun 15. sijaan. Tulostaso tänään näyttää olevan kova.

Kalle Samooja lähti viimeiselle kierrokselle sijalta viisi, mutta on seitsemän reiän jälkeen joutunut hieman tinkimään asemastaan. Hän on päätöskierrosta yhden alle parin ja yhteistuloksessa -13, mikä riittää tässä vaiheessa juuri ja juuri kärkikymmenikköön.

Kakkossijaan Samoojalla on kolmelyöntiä ja kolmanteen sijaan vain kaksi.

Turkulainen aloitti kierroksensa parilla, mutta teki sen jälkeen perättäiset birdiet rei’ille kaksi ja kolme.  Kolmannen reiän birdie tuli hienon bunkkerilyönnin päätteeksi, kun Samooja räjäytti pallon 20 metristä aivan lipun juureen. Samoojan toistaiseksi ainoa bogi tuli kuudennelle reiälle.

Samooja sai alussa ruutuaikaa, mutta nyt lähetyksen ohjaaja seuraa luonnollisesti eniten kärkiryhmää, jossa Bryson DeChambeau on aloittanut räväkästi. Kolme perättäistä birdieä ovat siivittäneet hänet jo kolmen lyönnin karkumatkalle. DeChambeau on tuloksessa -19

Mikko Korhonen ja Kim Koivu ovat eivät ole tänään onnistuneet nousemaan tuloslistalla. Koivu jakaa 27. sijaa tuloksella -10 ja Korhonen 45. sijaa tuloksella -8.

Kilpailun näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa