Hyppää sisältöön

Pulkkanen nousussa, Lindell sivusi kauden huonointa kierrostulostaan

Pulkkasen tavoite on ranking-voitto

Tapio Pulkkanen nousee sunnuntaina tulosluettelossa. Oliver Lindellin peli ei kulkenut, eivätkä putkikaan uponneet.

Tapio Pulkkanen oli jälleen Challenge Tour -kisan paras suomalainen Kiinassa pelattavassa Fosham Openissa.

Pulkkanen pelasi sunnuntaina kierrostuloksen 70, mikä nostaa häntä noin kymmenen sijaa tulosluettelossa. Tässä vaiheessa Pulkkanen jakaa 30. sijaa.

Kymen Golfin mies sai kierrokseen vaikean alun, sillä hän teki kolmannelle reiälle tuplan. Sen hän kuittasi kuitenkin nopeasti kahdella birdiellä. Yhdeksännelle reiälle tulleen birdien ansiosta etuysin tulos painui pakkaselle. Myös takaysin Pulkkanen pelasi yhden alle parin yhden bogin ja kahden birdien jälkeen.

”Oli hyvää meininkiä tuplan jälkeen”, Pulkkanen sanoi ja kuvaili olosuhteita Kiinassa sunnuntaina vaikeiksi: ”Griinit olivat betonia, tiukkoja lippuja oli myös tarjolla ja varmaan kovin tuuli. Sain kuitenkin griineistä tänään vähän kiinni”, Pulkkanen sanoi.

”Nyt vähän lepoa ja keskiviikkona alkaakin jo seuraava”, hän päätti.

Lindell epäonnistui

Sen sijaan Oliver Lindellillä oli heikko päivä. Porvoolainen käytti tänään kierrokseensa peräti 80 lyöntiä. Yhtä huonon kierroksen hän pelasi aiemmin tänä vuonna Norjassa, Viking Challengessa.

”Ei vaan millään lähtenyt. Vaikeat lipunpaikat lisäsivät epäonnistumisen mahdollisuutta. Jos tulit griinille väärään paikkaan, oli tosi vaikea päästä lähelle lippua. Kun putitkaan eivät onnistuneet, niin ei voinut mitään”, Lindell harmitteli kierroksen jälkeen.

Vaikka Pulkkanen ja Lindell ovat ehtineet pelata jo kierroksensa loppuun, kilpailun kärki on vasta päätöskierroksen puoliväliä. Fosham Openin kärjessä on edelleen Walesin Oliver Farr, jolla on kahden lyönnin kaula Ryan Evansiin ja kahteen muuhun peluriin.

Evans on Pulkkasen kannalta mielenkiintoinen nimi, sillä hän on rahalistalla sijalla kuusi ja kuuluu niiden pelaajien joukkoon, jotka voivat vielä mennä hänen ohitseen rahalistalla.

Mikäli Evans voittaa tänään, hän nousee  rahalistalla toiseksi vajaan 20 000 euron päähän Pulkkasesta.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa