Hyppää sisältöön

Pulkkanen lennossa Kingsbarnsissa!

Tapio Pulkkanen on löytämässä vahvan syysvireen

Tapio Pulkkanen on saanut selkeästi virtaa peliinsä viime viikon onnistumisesta Wentworthissa. Kotkalaislähtöinen pommittaja on aloittanut todella kuumasti European Tourin suukisan Dunhill Linksin.

Tapio Pulkkanen on 13 pelatun reiän jälkeen avauskierrostaan Dunhill Links Championshipissa jo kuusi alle parin! Pulkkanen on tehnyt birdieitä tasaiseen tahtiin, mutta päivän huippuhetki on toistaiseksi osunut väyliin 8-10, joissa hän teki kolmen birdien putken. 

Kuusi alle parin tulos oikeuttaa kolmanteen sijaan, kärjessä ovat Matt Southgate ja Matthew Jordan, jotka ovat tuloksessa -7 kun avauskierros on vielä kaikilla kesken. 

Toistaiseksi pitkälyöntinen Tapio Pulkkanen on tehnyt kaikilla kolmella par-vitosellaan birdien ja hänellä on vielä yksi sellainen pelaamatta. Pulkkanen nousi viime viikon menestyksellään European Tourin Race to Dubai -listalla sijalle 107 ja on vahvasti kiinni pelioikeudessa. Vahva menestys Dunhillissa nostaisi Pulkkasen taas taisteluun paikoista finaalikisoissa. 

Kalle Samooja on myös pelannut pirteästi. Turkulainen pelasi ensimmäisessä ryhmässä St.Andrewsin kentällä tuloksen 70 (-2), jolla Kalle jakaa sijaa 61 kun kilpailussa on mukana 168 pelaajaa.

Dunhill Linksissa on jaossa viisi miljoonaa dollaria ja se kuuluu kiertueen suurimpiin kilpailuihin. Kisasta on suora lähetys käynnissä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilla. Selostuksesta vastaa tällä viikolla Teemu Tyry

Etsi luettavaa