Pulkkanen läpi kakkosvaiheesta

Tapio Pulkkanen pelasi vahvan avauskisan Turkissa.

Tapio Pulkkanen selvitti ainoana suomalaisen tiensä karsintafinaaliin, joka alkaa PGA Golf Catalynyassa tällä viikolla.

Yhdeksän suomalaista golfaria lähti hakemaan karsintafinaalipaikkaa, Euroopan Tourin ns. Q-schoolin toisesta vaiheesta. Ainoastaan yksi kuitenkin läpäisi tiukan seulan: Tapio Pulkkanen.

Pulkkanen sijoittui Panoramican kentällä hienosti jaetulle neljännelle sijalle tuloksella 12 alle parin (68-70-68-70).

Eilen hyvissä asemissa olleet Mikael Salminen ja Oliver Lindell pelasivat tänään huonosti ja putosivat kauas kärjestä. Lindell pelasi tänään 74, jolla hän jakoi 35. sijaa. Porvoolaisen olisi pitänyt pelata viisi lyöntiä paremmin päästäkseen finaalikisaan. Salmisen päätöspäivän kierrostulos oli 76 ja eroa karsintafinaalipaikkaan jäi seitsemän lyöntiä.

Muilla kentillä pelatuissa kisoissa suomalaiset jäivät niin ikään kauas finaalipaikasta.

Karsintafinaali käynnistyy tulevana lauantaina. Pulkkasen lisäksi kisassa on mukana Roope Kakko.