Hyppää sisältöön

Pulkkanen kertoo tunnelmat ennen kauden toista finaalia: ”Vaikea kenttä”

Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen harjoituskierroksella tiistaina

Tapio Pulkkanen aloittaa uransa rahakkaimman turnauksen torstaina Sun Cityssa. Gary Player Country Clubilla pelattavassa kisassa jaetaan 78 pelaajan kesken 7,5 miljoonaa dollaria.

Tapio Pulkkanen lähtee hyvillä mielin kohti European Tourin toista finaalikisaa, legendaarista Nedbank Challengea. Kiertueen suurista tähdistä vain harva on mukana, joten mahdollisuudet menestykselle ovat todella realistiset. 

Pulkkanen on asetettu samaan ryhmään Ryder Cup -kapteeni Thomas Björnin ja englantilaisen Andrew ”Beef” Johnstonin kanssa. Vierailu Sun Cityyn on Pulkkaselle luonnollisesti ensimmäinen. 

”Makee on mesta. Vaikea kenttä tällä viikolla. Pienet ja muodokkaat griinit. Vähän samantyyliset kuin Valderramassa. Ollaan 1100metrissä tällä viikolla ja se tuo oman mausteen pallon lentoon. Aikalailla 10% pidemmälle lentää”, Tapsa kertoo speksejä viikkoon. 

Kuten eilen uutisoimme, on Pulkksella kiertueen finaalipaikka täysin omissa käsissään. Hän itse laskeskelee kuitenkin kuten pelaajan täytyy – jopa vähän yläkanttiin. 

”En oo kovin tarkkaan katsonut mutta olettaisin että top-7 tällä viikolla riittää finaalikisaan. Fiilis ja peli tuntuu hyvältä viime viikon jälkeen”, Pulkkanen jatkaa. 

Kilpailun suurin yksittäinen tähti on Rory McIlroy. Kisasta puuttuvat seitsemän parasta pelaajaa Race to Dubai -listalta. Rahalistaa johtaa Francesco Molinari noin miljoonan pisteen erolla Tommy Fleetwoodiin

Mikko Korhosen tunnelmat kisan alla myöhemmin keskiviikon aikana.

Kisa näytetään suorina lähetyksinä Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta. 

Etsi luettavaa