Hyppää sisältöön

Pulkkanen kärjessä päätöskierroksen puolivälissä – tuleeko tänään uran ensimmäinen voitto?

Tapio Pulkkanen tavoittelee uransa ensimmäistä voittoa Challenge Tourilla.

Tapio Pulkkanen jakaa kärkipaikkaa Challenge Touriin kuuluvassa Kazakstan Openissa, kun hänellä on kilpailua yhdeksän reikää jäljellä. Kisa on erittäin tasainen.

Tapio Pulkkanen on nyt todella lähellä paikkaa European Tourilla kaudella 2018. Pulkkanen on nimittäin siirtynyt johtoon Kazakstanissa pelattavassa Challenge Tourin kisassa, jossa palkintorahaa on jaossa peräti 450 000 euroa.

Pulkkanen lähti päätöspäivään kakkossijalta, mutta on nyt siirtynyt kärkeen yhdessä Chase Koepkan ja Marcus Kinhultin kanssa. Chase on major-voittaja Brooks Koepkan veli. Kolmikko on tuloksessa -15.

Kisan kärjessä oli kolmen kierroksen jälkeen Etelä-Afrikan Erik Van Rooyen, mutta hän on nyt kahden muun pelaajan kanssa yhden lyönnin Pulkkasta ja Koepkaa perässä.

Pulkkanen pelasi yhdeksän ensimmäistä reikää kaksi alle parin tehtyään etuysille kolme birdietä ja viisi paria ja yhden bogin. Koepka pelasi etuysin kaksi lyöntiä paremmin.

Kovaa loppukiriä on myös ottamassa nuori ruotsalainen Marcus Kinhult, joka on päätöskierrosta nyt peräti viisi lyöntiä alle parin. Tällä hetkellä hän on pelannut 12 reikää.

Kisan voittajalla on jaossa peräsi 72 000 euroa eli saman verran kuin Pulkkanen on tienannut koko kauden aikana. Kymen Golfin kasvatti on kiertueen rankingissa seitsemäntenä. Pulkkaselle saattaisi riittää kisasta jopa viides sija paikkaan European Tourilla ensi kaudella.

Pulkkanen tavoittelee tänään myös uransa ensimmäistä voittoa Challenge Tourilla. Tähän asti hänen paras sijoituksensa on toinen sija, joita hänelle on kertynyt yhteensä kolme.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa