Hyppää sisältöön

Pulkkanen juuttui bogikierteeseen Dubaissa – jatkopaikka kohtalaisen varma

Tapio Pulkkasen pää painui viisi kertaa bogin myötä Dubaissa

Tapio Pulkkanen aloitti toisen kierroksen Dubai Desert Classicissa vahvasti. Kentän helpommalla ysillä 28-vuotias sortui kuitenkin liian moneen virheeseen.

Tapio Pulkkanen on pelannut tulokset 68-73 (-3) Dubai Desert Classicin alkuun. Se oikeuttaa toisen kierroksen ollessa iltapäivän pelaajien osalta vasta alussa kilpailussa sijaan 46. Kaiken järjen mukaan sijoitus tulee pysymään 65 parhaan joukossa ja oikeuttamaan pelipaikkaan myös viikonlopulle. 

Pulkkasen päivä lähti hyvin liikkeelle. Hän teki birdien väylälle kolme, jonka perään tuli päivän ensimmäinen bogi nelosella. Seuraava irtiotto par-tuloksesta tuli väylillä 6 ja 7, joiden birdieiden myötä Pulkkanen kävi vain lyönnin päässä kärjestä. 

Birdiet olivat kuitenkin nopea ilo, sillä bogit väylillä 8 ja 9 tiputtivat takaisin lähtötilanteeseen. 

Takaysikin alkoi hyvällä birdiellä par-viisi kymmenennellä. Onnistuminen jäi myös päivän viimeiseksi, sillä jo seuraava par-5, väylä 13 toi taas bogin korttiin. Päivän viimeinen merkintä oli väylän 16 bogi, jota Pulkkanen ei onnistunut kuittaamaan kahdella hyvällä birdie-reiällä 17:nnellä eikä 18:nnella. 

Toisen kierroksen aamupäivän tulos jätti varmasti paljon hampaankoloon, mutta viikonloppuna on hyvä paikka hyökätä aamuryhmistä kun pelipaikka aikanaan varmistuu. 

iltapäivän suomalaisista Kim Koivu on aloittanut pelinsä kahdella parilla. Kalle Samooja aloittaa toisen kierroksen tuloksesta -6 kello 10.20 Suomen aikaa. Tällä hetkellä Kallen tulos oikeuttaa sijaan 12 kun se oli päivän alkaessa 2. 

Mikko Korhonen aloittaa pelinsä 10.30. Viasat Golfin ja Viaplayn lähetys on käynnissä jatkuen aina kello 15.30 saakka. Selostuskopissa on Antti Vaalas. 

Etsi luettavaa