Hyppää sisältöön

Pulkkanen ja Välimäki etenivät jatkoon Ranskassa – Højgaardilla kuuden lyönnin kaula

Tapio Pulkkanen peli ei kulkenut toisena päivänä avauskierroksen malliin. KUVA: GETTY IMAGES

Tapio Pulkkanen jatkaa parhaana suomalaisena DP World Touriin kuuluvassa Ranskan avoimissa, vaikka tulos heikkeni avauspäivään nähden seitsemällä lyönnillä.

Neljä suomalaista miespelaajaa starttasi torstaina French Openiin ja puolet heistä jatkaa kisaa viikonloppuna.

Cutin selvittivät Tapio Pulkkanen, joka on kahden kierroksen jälkeen 22:ntena, sekä Sami Välimäki, jona sijoitus on 47:s.

Avauskierroksen jälkeen neljäntenä ollut Pulkkanen menetti monta sijaa pelattuaan reiät 12 ja 13 yhteensä kolme yli parin. Hän lähtee lauantaina kierrokselleen yhteistuloksesta -3 (66-73).

Välimäen yhteistulos on -1 (70-71). Hänen kierros piti sisällään yhden tuplan ja kaksi birdieä. Muille rei’ille Välimäki teki par-tuloksen.

Cut-rajaksi muodostui tällä kertaa Pariisin lähistöllä sijaitsevalla Le Golf National -kentällä par. Kalle Samooja (+2) jäi siitä kaksi lyöntiä ja Mikko Korhonen (+4) pari lyöntiä enemmän.

Kilpailua johtaa ylivoimaisesti Tanskan Rasmus Højgaard, jonka kahden kierroksen tulos vaikealla kentällä on häikäisevä -15 (62-65). 21-vuotias lupaus kirjautti sekä torstaina että perjantaina päivän parhaan tuloksen.

Toisena kilpailussa on Ranskan Paul Barjon tuloksella -9 (65-68) ja kolmentena Etelä-Afrikan George Coetzee, jonka tulos on -8 (68-66).

Ranskalaisten panos on kotikisassa vahva, sillä 12 parhaan joukkoon heitä mahtuu yhteensä 12.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa