Hyppää sisältöön

Pulkkanen aikoo pelata voitosta Foshan Openissa

Tapio Pulkkanen pelaa ensi kaudella European Tourilla.

Kymen Golfin Tapio Pulkkasen jäähyväiskiertue Challenge Tourilla jatkuu vielä kolmen kilpailun ajan. Tällä viikolla hän pyrkii jälleen tavoittelemaan paikkaa voittokamppailussa Foshan Openissa.

Suomen parhaaksi golfariksi maailmanlistalla noussut Tapio Pulkkanen on noussut jo lähes varmaksi Challenge Tourin rahalistan voittajaksi. Kisoja on jäljellä kuitenkin vielä kolme, joiden aikana Pulkkanen voi rauhassa tavoitella menestystä sekä kehittää peliään tulevaa European Tour -kautta silmällä pitäen. Foshan Openissa Pulkkanen pääseekin kentälle paineettomassa tilassa tavoittelemaan uransa toista Challenge Tour -voittoa. 

”Pro-Am tuli juuri pelattua ja pelistä jäi hyvä fiilis. Kenttä on mielestäni vähän samantyylinen kuin viime viikolla. Greenin ympäristöt ovat vähän kinkkisemmät ja viheriöillä on enemmän grainia (ruohon kasvusuunta).” 

Pulkkasen voittokamppailu viime viikolla päättyi jaettuu toiseen sijaan, joka tuotti nousun uran ensimmäistä kertaa maailmanlistan 200 parhaan joukkoon. Sijalta 187 maailmanlistalta kisaan lähtevä Pulkkanen tavoittelee lisää menestystä. 

”Tavoitteena on jatkaa samanlaisella sykkeellä ja pelata voitosta.” 

Tapio Pulkkanen lähtee kentälle kello 11.30 paikallista aikaa. Suomen aikaa se tarkoittaa 06.30 lähtöä. 

Kisan kolmas suomalainen Kalle Samooja odottaa paikanpäällä yhtä peruutusta. Kalle on ensimmäisellä varasijalla. Oliver Lindell lähtee kentälle 02.30 Suomen aikaa. 

Foshan Openissa jaetaan 425 000 euroa palkintorahaa ja se on kauden kolmanneksi viimeinen kilpailu Challenge Tourin kalenterissa.

Etsi luettavaa