Hyppää sisältöön

Pojasta polvi paranee: Dalyn poika nappasi hienon voiton

Little John on saanut hyviä golfoppeja isältään

John Daly II saattaa olla isänsä veroinen golfari muutaman vuoden päästä. Little John lempinimellä usein tunnettu 14-vuotias nappasi upean voiton viiden pelaajan uusinnan jälkeen Harbour Townissa pelatussa junioriturnauksessa.

John Daly II upotti noin kolmemetrisellä putillaan itsensä voittoon IJGA Invitational -turnauksessa. Legendaarisella Harbour Town kentällä pelattu kilpailu käytiin kylmissä ja haastavissa olosuhteissa. 

Se ei kuitenkaan pienempää Dalya haitannut kun hän kiri pahimmillaan seitsemään lyöntiin kasvaneen eron kiinni, nousi viiden pelaajan uusintaan ja teki kylmähermoisesti birdien. 

 

Huomioitavaa on myös vaatetus. Muut pelaajat vetivät lämpimissä vaatteissa, jopa pipo päässä, samaan aikaan Daly painoi kenttää ympäri shortseissa ja lyhythihaisessa. 

Viimeisen putin upottua Daly painoi yleisölle ja itselleen myös kauniin fistpump -tuuletuksen voiton ratkettua! Myös isä oli luonnollisesti ylpeä pojastaan: 

Daly II käy ensimmäistä vuottaa High Schoolissa. Hän valmistuu lukiosta vuonna 2021. Kilpailussa hän oli ainoa ”freshman”, joka sijoittui 30 parhaan joukkoon. Alla lyhyt ote Dalyn osaamisesta viime vuoden isä-poika -kilpailusta.

 

Etsi luettavaa