Hyppää sisältöön

Poika petti isänsä jälleen – laittoi luvatta lajilegendan palkintopystit ja muistoesineet myyntiin

Marc Player ja Gary Player silloin, kun kaikki olivat vielä hyvin. KUVA: GETTY IMAGES

Gary Playerin poika ja entinen manageri Marc Player on laittanut myyntiin isänsä palkintoja ja muistoesineitä. Isä-Player kertoi asiasta Twitterissä ja kehotti olemaan hankkimatta varastettuja tavaroita itselleen.

Teräsvaari Gary Playerillä on ikää jo 86 vuotta, ja hänen kuontalonsa on ollut jo pitkään hopeinen. Varmasti osan harmaista hiuksista yhdeksänkertaiselle major-voittajalle ovat aiheuttanut hänen poikansa.

Monet varmasti muistavat kohun viime vuoden huhtikuulta, kun Wayne Player käytti hyväkseen saamaansa asemaa isänsä caddiena Mastersin kunniastarttereiden seremoniassa. Player piti näkyvästi esillä golfpallopaketteja, mikä närästytti paitsi yleisön myös Augusta Nationalin jäsenet, jotka vastaavat kilpailun järjestämisestä.

Wayne Player sai elinikäisen porttikiellon turnaukseen, ja Gary Playerin manageri-poika Marc Player kritisoi voimakkaasti twitterissä veljensä tempausta.

No, reilu vuosi myöhemmin asialla on Marc, joka on kaikesta päätellen laittanut luvatta myyntiin isänsä saavuttamia palkintoja ja muistoesineitä.

Asia tuli ilmi, kun Gary Player twiittasi asiasta lyhyesti hetki sitten Viesti kuuluu suomennettuna sana sanaan seuraavaksi:

”Haluan saattaa ihmisten tietoisuuteen, että tietty määrä pokaaleja ja muistoesineitä, jotka muodostavat merkittävän osan jalanjälkeäni golfissa on laitettu huutokaupattavaksi poikani ja entisen managerini Marcin toimesta. Nämä esineet kuuluvat minulle, ja olen ryhtynyt toimeen estääkseni kauppojen teon. En ole laittanut yhtään esinettä huutokaupattavaksi – tai ylipäätään myyntiin”, Player kirjoitti.

Twitterissä Marc Player esittelee itsensä The Player Groupin toimitusjohtajana. The Player Group on esittelytekstin mukaan golfiin keskittynyt manageritoimisto.

Marc Player ja Gary Player ovat olleet ennenkin riidoissa, sillä pari vuotta sitten isä-Player voitti Marc Playerin edustamalta yhtiöltä viisi miljoonaa dollaria sekä nimenkäyttöoikeutensa takaisin.

Tuolloin isä-Playerin asianajaja kommentoi, että kyseessä oli sopimuksellinen kiista ja että viidessä miljoonassa dollarissa oli kyse maksamattomista rojalteista.

Kaikkiaan Playerillä on kuusi lasta viime vuonna kuolleen Vivienne-vaimonsa kanssa.

Etsi luettavaa