Hyppää sisältöön

PNC Father Son Challenge, legendaarisen hauska kilpailu

Silly season jatkuu PGA Tourin isä ja poika kilpailulla. Mukana on mielenkiintoisia ryhmiä ja voittokamppailussa yllättäen kaksi legendaa.

John Daly ja hänen 15-vuotias poikansa ”little” John johtavat kilpailua avauskierroksen (59, -13) jälkeen. Dalyn tulikuuma putteri teki hurjaa jälkeä kun takaysille syntyi peräti kahdeksan birdiä. 

 

Kilpailun pelimuoto on scramble, joten hyviä tuloksia on odotettavissa. Silti tulostaso ja varsinkin upotettujen puttien määrä oli huikea. 

 

Avauskierroksen yllättäjiä ovat Jack Nicklaus ja hänen pojanpoikansa G.T. Nicklaus (61, -11). 78-vuotias Jack oli hyvin tyytyväinen pojanpojan peliin ja kertoi osallistuneensa joukkueeseen pääasiassa puttaajana. Joukkue jakaa kolmatta sijaa ja molemmat pelaajat ovat innoissaan mahdollisuudesta voittaa. Nicklauksen mukaan kärkikamppailu on ensimmäinen hyvin pitkään aikaan. Jack Nicklaus on osallistunut kilpailuun jo parinkymmenen vuoden ajan. Hän onnistui voittoon vuonna 1999. 

Sunnuntaina pelataan kilpailun viimeinen kierros samalla scramble formaatilla. Kilpailussa on mukana yhteensä 20 mielenkiintoista joukkuetta, ja isien yhteenlaskettu voittomäärä on hurjat 800 kilpailua maailmanlaajuisesti. Näistä 56 on majoreita. 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa