Hyppää sisältöön

THE PLAYERS – Garcian hole in one ja haastava alku kärkinimille

Sergio Garcia ei ole juuri tuuletellut vuonna 2018

Sergio Garcia kaappasi valokeilan oltuaan kierrosta neljä yli parin viidentoista pelatun reiän jälkeen. Hän teki birdien kuudelletoista ja sitten onnistui par kolme seitsemäntoista lähestymisessä täydellisesti. Masters voittajan hole in one kentän nimikkoväylällä oli herkkua yleisölle. 

Avauskierroksella nähtiin loistavaa golfia. Kärjessä (-5) ovat tasaiseksi menestyjäksi noussut William McGirt ja ensimmäisen voittonsa tällä kaudella ottanut kanadalainen Mackenzie Hughes. 

Viime viikolla kärkiryhmissä pelanneet Alex Noren ja Jon Rahm saivat jälleen hyvän startin ja jakavat kolmatta sijaa tuloksessa -4. 

Vaikka torstaina nähtiin hyviä tuloksia maailmanlistan 12 parhaan joukosta kukaan ei onnistunut alittamaan 70 lyöntiä. Heista parhaina olivat Jason Day, Rickie Fowler ja Adam Scott tuloksessa -2. Scott ja Day olivat jo kierroksiaan 6 ja 5 alle parin mutta kehnot lopetukset pilasivat huipputulokset. Dustin Johnson aloitti kierroksella 71, -1.

Uusia välineitä debytoiva McIlroy (+1) kärsi takaysillä kaksi tuplabogia. Draivaaminen ja pallonlyöminen eivät olleet parhaalla tasolla. Kierroksen jälkeen hän kertoi alkukaudella kylkiluusta johtuneen selkävamman ärtyneen harjoituksissa. Rory ei ole pystynyt lyömään riittävää määrää palloja ennen kilpailua. Tavoitteena on hallita oireita ja yrittää antaa selän palautua mahdollisimman vähällä rasituksella. 

Leaderboard

 

Etsi luettavaa