Hyppää sisältöön

Pitkä pesti golfkentän johdossa päättyy – Lauri Manninen vaihtaa Tawast Golfin Tawastia Groupiin

Tawast Golfin toimitusjohtaja Lauri Manninen.

Lauri Manninen ehti luotsata Tawast Golfia pitkään. Huhtikuussa hän vaihtaa golftoimialalta toiselle.

Tawast Golfin toimitusjohtaja vaihtuu, kun Lauri Manninen vaihtaa työpaikkaa. Manninen ehti luotsata Hämeenlinnassa sijaitsevaa kenttää yli kymmenen vuoden ajan.

Manninen aloitti Tawast Golfin palveluksessa vuonna 2010 työskenneltyään sitä ennen Linna Golfissa palvelupäällikkönä. Uusi työpaikka löytyy golfalan ulkopuolelta, sillä hän aloittaa huhtikuussa hämeenlinnalaisen Tawastia Groupin toimitusjohtaja.

”Sain toimia Tawast Golfin toimitusjohtajana 11 vuotta, mutta nyt on aika siirtyä golfalan ulkopuolelle, sillä aloitan Tawastia Group -konsernin toimitusjohtana 12.4. Työnkuvani tulee olemaan toiminnan kehittäminen, tulevaisuuden kilpailukyvyn ja asiakastyytyväisyyden sekä menestyksen varmistaminen nyt ja ”koronan jälkeisessä” tulevaisuudessa”, Manninen päivitti Facebook-seinällään.

Tawastia Group toimii hotelli- ja ravintola-alalla. Se tunnetaan Hämeenlinnassa Hotelli Emiliasta, Bar Skogsterista, Ravintola Piparkakkutalosta ja Musiikkipubi Albertin Kellarista sekä Tampereella sijaitsevasta Vanhasta Montusta. Lisäksi konsernin toimialaan kuuluu kiinteistöihin liittyvä sijoitustoiminta.

”Lähtöön liittyy tietysti paljon haikeutta, mutta Tawast Golf on ehkä historiansa parhaassa tilanteessa niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin, niin minun on varsin helppo luovuttaa paikkani seuraavalle. Jatkan nykyisessä tehtävässäni huhtikuun alkupuolelle”, Manninen kirjoitti.

Aloittaessaan Tawast Golfissa Manninen oli kolmekymppinen.

”Haluan omasta ja hallituksen puolesta kiittää Lauria loistavasta panoksesta Tawastin kehittämisessä. Laurin johdolla Tawast on läpikäynyt mm. kentän perusparannusohjelman, vakiinnuttanut hyvän taloudellisen aseman, investoinut ja kehittänyt palveluitaan ja modernisoinut tavan pelata golfia osakkeenomistajia kuunnellen”, Tawast Golfin hallituksen puheenjohtaja Topi Tiitola kertoi Tawast Golfin verkkosivuilla.

”Jäämme kaikki kaipaamaan pidetyn toimitusjohtajamme iloista ja palvelevaa ilmettä. Haluan toivottaa kaikkea hyvää Laurille uusissa haasteissa”, 

Etsi luettavaa