Hyppää sisältöön

Pickalassa törttöiltiin golfautolla bunkkerissa: ”Etsi kuvasta virhe!”

Pickalassa kurvailtiin viikovaihteessa autolla bunkkeriin.

Pickala Golf julkaisi Facebook-sivuillaan tärkeän muistutuksen, jonka pitäisi olla kaikille pelaajille itsestään selvä – golfautolla ei saa ajaa bunkkeriin. Muutenkin kentän kunnosta huolehtiminen on tärkeää syyskierroksilla.

Golfin säännöt toki sallivat muun muassa bägin viemisen bunkkeriin lyönnin ajaksi, kunhan se ei paranna pallon asemaa, golfautolla bunkkeriin ajaminen kuulostaa ”hieman” liioiteltuna, ja jos arkijärki ei sitä sano, niin vähintään golfkenttien omat ohjeistukset golfauton käyttöön.

Tämä ohjeistus ei ilmeisesti ollut viikonloppuna ihan selvä, sillä Siuntiossa sijaitseva golfkeskus joutui muistuttamaan pelaajia aiheesta Facebookissa.

Jäljistä päätellen joku törttöilijä oli ilmeisesti lähtenyt oikaisemaan golfautolla kohti viheriötä. Tässä konkurssissa pientä on se, että myös jäljet jäivät haravoimatta.

Onneksi tällainen törttöily on golfkentillä sangen harvinaista, mutta Pickalan Seaside-kentän 11. reiällä tapahtunut häröily toimikoon samalla myös hyvänä muistuksena kaikille pelaajille toimimaan vastuullisesti muutenkin syyskierroksilla.

Syksyllä nimittäin divotien ja alastulojälkien paikkaaminen viheriöillä on todella tärkeää, koska ruoho kasvaa hitaasti – eikä kylmässä juuri lainkaan. Syksyllä paikkaamatta jäävät jäljet muistuttava olemassaolostaan usein vielä keväällä.

”Pidetäänhän yhdessä hyvää huolta kentistämme ajaen autoilla tai kävellen. Etenkin näin syksyllä tämä on ensisijaisen tärkeää. Minkä jätämme nyt taaksemme, odottaa meitä edessämme keväällä”, Pickala Golf kehotti.

Jos on päässyt unohtumaan, kuinka alastulojäljet paikataan oikein, jotta viheriö toipuisi iskusta mahdollisimman hyvin, lue seuraava juttu: Ei se tämän vaikeampaa ole, alastulojäljen paikkaaminen.

Kannattaa myös kokeilla, kuinka hyvän mielen saa, jos korjaa aina nähdessään muutkin korjaamattomat alastulojäljet!

Nyt kun sää on viilentynyt ja yöllä on pakkasta, on myös syytä muistuttaa, että kuuran peittämälle kentälle ei myöskään saa mennä pelaamaan. Lue tämä juttu, niin tiedät miksi.

Etsi luettavaa