Hyppää sisältöön

Pickalassa rikottiin maaginen raja – Siuntiossa taistellaan pimeneviä iltoja vastaan Fast Track -kentällä

Pickala Golfissa on pelattu tänä vuonna jo yli 100 000 kierrosta.

Pickalassa on pelattu tänä vuonna jo yli 100 000 kierrosta ja kausi sen kuin jatkuu.

Pickalassa on pelattu tällä kaudella 100 000 kierrosta. Maaginen raja rikottiin tiistaina aamulla, kun Anne Rautala lähti pelaamaan kierrosta Park-kentälle.

Siuntiossa sijaitsevassa golfkeskuksessa on kolme 18-reikäistä kenttää, joten kenttää kohti laskettuna kierroksia on ollut valtava määrä: yli 33 000. Kasvua viime vuoteen verrattuna on ollut huimasti, sillä viime vuonna Pickalassa pelattiin yli 80 000 kierrosta. Sekin oli ennätys.

”Kuten tiedämme, vuosi on ollut hyvin erikoinen, mutta golf on selviytynyt poikkeuksellisen ajan yli erinomaisesti. Pickalassa vetovoimaisuuden kasvu on ollut näkyvillä jo muutamia vuosia ja pelioikeusmarkkinamme onkin vetänyt historiallisen hyvin ja olemme onnistuneet uusien pelaajien, mm. nuorien aikuisten, houkuttelemisessa Pickalaan. Viime vuonna rikoimme historiallisesti 80 000 kierroksen rajapyykin ja uskoimme 5-10 %:n kasvuun tänäkin vuonna. Korona ja aikainen kauden aloitus hoitivat lopun”, kertoo toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Pickalassa päästiin aloittamaan kausi todella aikaisin, eikä niitä aiota laittaa kiinni vähään aikaan, mikäli säät vain sallivat.

”Vaikka kentät olisivat välillä suljettu pakkasen vuoksi, avataan ne uudelleen aina mikäli sääolosuhteet sen sallivat”, Pickalan tiedotteessa kerrotaan.

Pimeniviä syysiltoja vastaan Pickala ”kamppailee” sillä, että maanantaista lähtien yksi kentistä pelataan arkipäivisin ns. Fast Trackinä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että pelaajat lähetetään kentällä kahden hengen ryhmissä, lähtövälit ovat 6 minuutttia ja pelaajilta odotetaan ripeyttä.

Kierroksen maksimiaika on 3 tuntia 15 minuuttia. Ideana on, että töiden jälkeenkin ehtisi pelata vielä 18 reikää.

Etsi luettavaa