Hyppää sisältöön

Pickala helpottaa omiensa kentälle menoa – ensi kaudella ilmoittautuminen hoituu halutessa automaattisesti gps:n avulla

Pickala Golfissa otetaan ensi kaudella käyttöön GPS:ään perustuva ilmoittautumisjärjestelmä.
Pickala Golfin Park-kenttä on tarkoitus uusia tällä vuosikymmenellä.

Pickala Golf ottaa ensimmäisenä maailmassa käyttöön automaattisen, GPS-paikannukseen perustuvan ilmoittautumisen.

Ruuhkat caddiemasterin tiskillä saattaa olla historiaa Pickala Golfissa, sillä ensi kaudesta lähtien kentän omien pelaajien ei enää tarvitse aloittaa kierrostaan caddiemasterin toimistosta, vaan ilmoittautumisen voi hoitaa älypuhelimella.

Uuden palvelun tuottaa suomalainen NexGolf, jonka kanssa Pickala Golf on solminut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. GPS-pohjainen ilmoittautuminen on käytössä kaudella 2019 ainoastaan Pickalassa.

Pickala perustelee päätöstä hankkia uutuuspalvelu sillä, että tuleminen, oleminen ja pelaaminen halutaan tehdä mahdollisimman helpoksi.  Suomen suurin golfkeskus uskoo myös, että uuden sovelluksen käyttöönotto parantaa digitaalista asiakaspolkua ja pienentää henkilöstökustannuksia.

”Yhteistyö NexGolfin kanssa on luonnollinen seuraava askel kohti Suomen palvelevinta ja vetovoimaisinta golfkeskusta”, se toteaa tiedotteessaan.

Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen kertoo tiedotteessa, että Pickalassa koettiin tärkeäksi se, että yhteistyökumppaniksi löytyi kotimainen toimija.

”Se tarjoaa meille jatkuvan dialogin sekä ymmärryksen paikallisista tarpeista. Olemme molemmat sitoutuneet kehittämään järjestelmän ominaisuuksia yhdessä palvelemaan entistä paremmin pelaajien kokonaisvaltaisen golfkokemuksen kehittämisessä”, Pelkonen sanoo.

”Suora keskusteluyhteys kotimaisen toimijan kanssa helpottaa päivittäistä yhteistyötä, ja suuren luokan golfkeskuksena Pickala Golf tarjoaa myös NexGolfille laajan skaalan erilaisia pelaajia ja käyttäjäkokemuksia, joiden varaan tulevaisuutta on hyvä rakentaa.”

Etsi luettavaa