Hyppää sisältöön

Pickala Golf mittavaan yhteistyöhön Yamahan kanssa

Pickalassa luotetaan Yamahan golfautoihin ainakin seuraavat seitsemän vuotta

Suomen suurin golfkeskus Pickala Golf ampuu kovaa. Edellinen julkistus oli uusi golfkoulu Minea Blomqvist-Kakon ja Roope Kakon johdolla. Nyt Pickalassa julkaistiin seitsemän vuoden diili Yamahan kanssa.

Yhteistyösopimuksen kohteena on yksinoikeus Pickala Golfin golfautoihin sekä Pickalan omistamat ja hallinnoimat toimitilat, markkinointi- ja viestintävälineet sekä vuosittaiset tapahtumat Pickala Golfin alueella. Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja läpinäkyvää yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia sekä brändiarvojen että liiketoimintojen kasvattamisessa.

”Golfautojen käyttö on selkeästi kasvamaan päin ja tämän trendin tukeminen on Pickalan osalta strateginen päätös. Yamahan innovatiivisuus, tekninen suorituskyky, luotettavuus sekä luksuskokemuksen tuottaminen vaikuttivat valintaan. Maailmanlaajuinen, iso brändi avaa tulevaisuudessa ovia myös muihin yhteistyömahdollisuuksiin”, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Sopimus mahdollistaa taloudellisesti järkevän kokonaispaketin ja samalla huollon osalta tulee säästöjä niin kulujen kun työajankin suhteen. Valinta on myös ympäristöystävällinen, sillä sähkömoottori yhdistettynä tehokkaaseen ja nopeaan lataukseen takaa päästöttömän ratkaisun.

Pelaajille muutos näkyy heti keväällä, sillä 45 golfautoa toimitetaan Pickalaan jo kaudeksi 2019.

”Yamahan golfautoilla pelaajat pääsevät nauttimaan markkinoiden pehmeimmistä ja leveimmistä penkeistä, tilavimmasta jalkatilasta ja isoimmasta tavarakorista. Lisäksi kojetaulun runsaat ja tilavat lokerot ja USB-liittimet ovat niitä pieniä asioita, jotka tekevät golfkierroksesta uudella autolla astetta paremman golfelämyksen”, kertoo Yamahan jälleenmyynnistä vastaava Hako Ground & Gardenin Petri Aaltonen.

Pickala Golfin ainutlaatuinen palvelukulttuuri tukee yhteistyösopimuksia, joita on kuluneen vuoden aikana solmittu useampia. Kumppanuuksiin on panostettu myös Hakolla ja Yamahalla, joille Pickalan näkyvyys ja brändivoima olivat keskeinen tekijä yhteistyön syntymisessä.

”Yhteistyö Pickalan kanssa tarjoaa Yamahalle arvokasta näkyvyyttä ja mahdollisuuden puhutella aktiivista vapaa-aikaa viettäviä suomalaisia. Pickalan osakkaat ja asiakkaat ovat myös meidän tuotteille potentiaalista asiakaskuntaa. Yhteistyö Pickalan kanssa on osa Yamaha golfautostrategiaa, jossa Yamaha golfautojen markkinaosuutta on tarkoitus kasvattaa huomattavasti”, jatkaa Yamahan Suomen sivuliikkeen Motor liiketoiminnasta vastaava Mikko Sinisalo.

”Pickala on Suomen ja Pohjoismaiden suurimpana golfkeskuksena kiinnostava ja houkutteleva yhteistyökumppani jokaiselle golfalan toimijalle”, Hakon Aaltonen päättää.

Pickala on suuren luokan golf- ja tapahtumakeskus, jonka kolme eriluonteista 18 reiän kenttää – ainoana Suomessa – täydentävät luontevasti toisiaan.

Oy Hako Ground & Garden Ab keskittyy siivouksen, kiinteistöhoidon sekä golf- ja viheraluekoneiden myyntiin ja huoltoon ja on Yamahan golfautojen jälleenmyyjä Suomessa.

Lähde: Pickala Golf tiedote

Etsi luettavaa