Hyppää sisältöön

Pickala Golf merkittävään yhteistyöhön Hankkija Oy:n kanssa

Pickala Golf Clubilla operoidaan uudenkarheilla John Deeren koneilla ensi kesästä lähtien!

Pickala Golf ja Hankkija Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Pickala saa käyttöönsä uusimmat ja kovinta huutoa olevat koneistot kentänhoitoon.

Pickala Golf on pohjoismaiden suurin golfkeskus kolmella täysimittaisella kentällä ja kuusireikäisellä par-3 kentällä. Kentänhoito vie luonnollisesti paljon resursseja ja aikaa. Pickala ja merkittävä kotimainen maatalous- ja konekauppias Hankkija tekivät kolmikantasopimuksen, jonka myötä Pickalasta tulee myös John Deere -koneiden valtuutettu huolto. 

”Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja läpinäkyvää yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia brändiarvojen kasvattamisessa, liiketoimintojen kasvussa sekä yhteisen verkoston luomisessa. Meidän arvomaailmat tukevat kumppanuutta. Sopimusta tehdessä on mietitty tarkkaan, miten tämä näkyy osakkaille ja pelaajille. Sopimus on arvoltaan seitsemän numeroinen molempiin suuntiin”, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Sponsorointikumppanuuden kohteena on Pickala Golfin omistamat ja hallinnoimat toimitilat, markkinointi- ja viestintävälineet sekä myöhemmin yksilöitävät vuosittaiset tapahtumat Pickala Golfin alueella. Kerralla tehtävä koko konekannan uudistaminen tekee monivuotisesta sopimuksesta ainutlaatuisen ja avaa samalla mahdollisuuden muihin kumppani- ja sidosryhmäkeskusteluihin.

Koneet ovat vuoden 2018 vuosimallia ja sopimus tarkoittaa myös sitä, että Pickala Golf saa uusimmat mallit jatkossa ensimmäisenä Pohjoismaissa kokeilukäyttöön. Sopimus kattaa myös Pickala Golfin kentänhoitokoneiden huoltotoiminnan tuotteistuksen.

”Pickala Golfissa on aina panostettu huoltoon ja huoltomme on Suomen paras, Tämän johdosta oli luonnollinen jatkumo löytää liiketoimintaa vahvuusalueeltamme. Huollon osaamisen ja laadun johdosta Hankkija osoitti myös kiinnostuksen avata uusia kumppanuusmahdollisuuksia huoltoliiketoiminnan osalta ja hyväksyi meidät Hankkijan sopimushuolloksi. Liiketoiminta on riskitöntä, sillä se ei vaadi meiltä alkuun investointeja eikä palkkauksia”, Pelkonen jatkaa.

John Deere on myös PGA Tourin virallinen yhteistyökumppani. John Deeren koneet ovat maailmalla tunnetuimmat golfkentillä käytetyt kentänhoitolaitteet. Tulevaisuudessa Pickalassa ja John Deerella uskotaan uusimpien laitteiden vähentävän myös henkilöstökuluja. 

”Pickala Golf on Suomen mittakaavassa yksi merkittävimmistä golfyhteisöasiakkaistamme ja sitä kautta lähdimme keskustelemaan sopimuksesta. Yhteistyön tiivistäminen on ollut tavoitteenamme ja olemme samalla huomanneet, että myös arvomme ovat hyvin samanlaiset: vihreät arvot, suoraviivainen läpinäkyvä ja pitkäjänteinen toiminta ovat molempien toiminnassa vahvasti esillä. Odotamme paljon yhteistyön alkamista sekä tietenkin jatkovuosia”, Hankkija Oy:n Sales Manager Kari Kahilainen lisää.

Laitekustannukset ovat erittäin merkittävät kotimaisille kentille. Pickalan ja Hankkija Oy:n yhteistyö on loistava uutinen, jonka vaikutus kentän kuntoon tullaan mittaamaan todenteolla ensimmäisen kerran kaudella 2018.

 

Etsi luettavaa