Hyppää sisältöön

Phil Mickelsonin PGA Championhipin voiton kunniaksi: Odysseyn klassikkoputteri keräilijöille

Phil Mickelsonille PGA Championshipin ykköstila oli kuudes majoreissa

Kauden mieleenpainuvin ja historiaan jäävä major-kisa oli 50-vuotiaan ”Leftyn” voitto Kiawah Islandilla. Odyssey teetti Mickelsonin käyttämästä blade-putterista keräilijöille 125 kappaleen erän.

Phil Mickelson on elävä legenda ja luonnollisesti suuri yleisönsuosikki.

Varusteasioissa hän kulkee hyvin useinomia polkujaan. Mickelson on ensimmäisenä huipppuna ottanut käyttöön 64-asteisen wedgen, käyttänyt usein kahta eri draiveria saman kierroksen aikana, ja tykästynyt markkinoilla nykyään harvinaisiin blade-lapaisiin puttereihin.

Mickelsonin tasokkaat, huolella tehdyt opetusvideot ja niiden harjoitteet ovat poikkeuksetta katsotuimpien joukossa.

PGA Championshipissa toukokuussa 2021 Mickelson teki historiaa voittamalla ensimmäisenä 50-vuotiaana majorin, PGA Championshipin. 
Tapahtuma sai aikaan suuren kansanjuhlan kisapaikalla, televisioiden katsojien keskuudessa, sekä sosiaalisessa mediassa, jossa Mickelson ilahdutti seuraajiaan tunteja kestäneellä kommentoinneilla ja vastauksilla kotimatkansa aikana.

Mickelsonin varustekumppani Callaway, (jonka alla ovat myös Odysseyn putterit) pitää hyvää huolta suojatistaan ja hyödyntää tätä luonnollisesti kaupallisissa projekteissa.

Muistutuksena Odysseyn roolista Mickelsonin puttipelissä Kiawah Islandin kisassa Odyssey tuo tismalleen alkuperäisen kaltaisia ja samoissa ”spekseissä” olevia  Odyssey Milled Blade “Phil Mickelson” puttereita myyntiin 125 kappaletta 1000 dollarin hintaan. 
Pakettiin sisältyy värikäs ja näyttävä mailahuppu, sekä Phil Mickelsonin allekirjoittama saatekirje ja aitoustodistus.

Odysseylle keräilyerän tuominen markkkinoille tuhannen dollarin hintaan on luonteva markkinointitoimenpide. 
Selvää on, että nämä viedään käsistä, josta johtuen tuotteesta kiinnostuneet saavat osallistua arvontaan. Hakuaika päättyy marraskuun ensimmäisenä päivänä.
Harmittavaa on se, että tähän voivat osallistua vain USA:ssa asuvat täysikäiset henkilöt.

Toukokuisen PGA Championshipin jälkeen Mickelson on pelannut yhdeksän kisaa PGA Tourilla, paras sijoitus on 17. 
Champions Tourilla hän voitti lokakuussa jo kolmannnen kisansa neljällä yrittämällä.
Lefty toimi myös Steve Strickerin apulaiskapteenina USA:n Ryder Cup -joukkueessa, joka murskasi Euroopan vastaavan syyskuun lopulla.

Toukokuussa PGA Championshipin jälkeen syntyi luontaista keskustelua ja uskoa siihen, että Mickelson kiilaisi takavasemmalta Ryder Cupiin myös pelaajaksi. 
Tämä jäi toteutumatta.
Saman vuoden major-voittajista, jotka eivät ole Ryder Cupiin päässeet, muistuu äkkiseltään mieleen vain John Daly, joka oli seurasi TV:n välityksellä USA:n ja Europan välisiä ottelu 1991 (PGA Championship) sekä 1995 (The Open).

Odyssey Milled Blade “Phil Mickelson” putteri

Etsi luettavaa