Hyppää sisältöön

Phil Mickelsonin kausi päättyi liekkeihin – oli missata sunnuntain

Phil Mickelson pääsi lopulta kentälle

Phil Mickelsonin lauantai-ilta oli kohtalaisen erikoinen. Vasurin hotelliin osui salama sytyttäen tulipalon ja vasuri ei päässyt huoneeseensa.

Phil Mickelsonin kausi päättyi BMW Championshipin sijaan 48. Ennen viimeistä päivää toivo oli käytännössä jo menetetty, mutta oli myös lähellä ettei Mickelson olisi pelannut sunnuntaina ollenkaan. 

Mickelsonin twiitti suomennettuna sujuu jotenkin näin: ”Kuinka hullua tämä on? Hotelliini iski salama, olin ylimmässä kerroksessa ja meidät evakuoitiin kun hotelli oli tulessa (ainoa asia minulle tällä viikolla joka on liekeissä). En pääse takaisin huoneeseen ja saattaa olla, etten pysty pelaamaan huomenna sillä olen ilman mailoja ja vaatteita”, Mickelsonin twiitti kuuluu. 

Luke Donald oli erityisen huolissaan Mickelsonin greenikirjasta, josta on ollut Bryson DeChambeaun hitaan pelin myötä keskustelua. 

Mickelson pelasi viimeisen kierroksen tulokseen 71 (-1) ja sijoittui BMW Championshipissa 48:nneksi. Mickelson ei pääse mukaan Tour Championshipiin jonne jatkaa 30 parasta pelaajaa FedEx Cupin rankingista.  

Etsi luettavaa