Hyppää sisältöön

Phil Mickelson yllättää tanssivideolla – ”Leftyllä” on muuvit hallussa

Phil Mickelson jaksaa yllättää

Phil Mickelsonin julkaisi tanssivideon, joka panee tiukasti kampoihin Åke Blomqvistin diskotanssin opetusvideolle.

Phil Mickelsonin uusi pelipaita herätti huomiota keväällä, kun ”Lefty” pelasi Masters Tournamentin harjoituspäivää pukupaita päällään.

”Se on venyvää kangasta ja se on erittäin toimintakykyinen. Minusta se myös näyttää hyvältä”, Mickelson kertoi paidastaan.

Pukupaita päällä Mickelson on nähty myöhemminkin, kuten esimerkiksi heinäkuun The Openissa. Kuumalla säällä hän pukeutuu kuitenkin lyhythihaiseen pelipaitaan.

Kyseessä ei tietenkään ole pelkästään tyylikysymys, vaan Mickelsonin on yhteistyösopimus paitavalmistaja Mizzen and Mainin kanssa ja jatkoa seurasi aiemmin tällä viikolla, kun Yhdysvalloissa alkoi pyöriä paitavalmistajan tv-mainos.

Siinä Mickelson tanssii rangella kuin huomista ei olisi golfpalloja väistellen. Videon tarkoitus lienee kertoa, että valmistajan paidat ovat erittäin joustavia ja mukavia päällä.

Hauskalla tanssivideolla myös Mickelsonin jalka nousee erittäin korkealle, joten 48-vuotias on vielä erittäin vetreässä kunnossa, mikä indikoisi, että hänellä on varmasti vielä paljon pelivuosia jäljellä.

Mickelsonin videon jälkeen herää vain yksi kysymys – onko Mickelson ottanut mallia muuveihinsa Åke Blomqvistin diskotanssin opetusvideolta.

Phil on ainakin päässyt tanssivideollaan oikeaan diskojytän fiilinkiin!

 

Etsi luettavaa