Hyppää sisältöön

Phil Mickelson uskoo Tigerin voittoon

Phil Mickelson pelasi huipputuloksen PGA Tourilla.

Phil Mickelson ei olisi yllättynyt jos Woods voittaisi pian PGA Tourilla.

”Tigerilla on ollut aina tapa laittaa minua yhden paremmaksi”, Phil kommentoi pienellä huumorilla. Hän puhui golfista Dan Patrickin radio showssa torstaina. 

Mickelson myös kertoi, että hän ja Tiger ovat tulleet hyvin läheisiksi ystäviksi Ryder Cup ja Presidents Cup viikkojen myötä. Vaikka Tiger on ollut sivussa pelistä on hänen roolinsa apukapteenina ollut tärkeä joukkueelle. 

Phil ja Tiger ovat useaan otteeseen suunnitelleet vielä voittavansa PGA Tourilla. Vaikka he näkevät uusien nuorten pelaajien tason ei usko omiin kykyihin ole horjunut. 

Phil kertoo pystyvänsä pelaamaan samalla tasolla kuin 25-vuotiaana mutta se vaatii nyt paljon enemmän työtä kuntosalilla ja entistä kurinalaisemman harjoitusohjelman. 

Vaikka Tiger laittoi usein Philiä paremmaksi miesten huippuvuosina on Mickelson kiitollinen kaksikon välisestä kilpailusta. Woodsin takia Phil päätyi kuntosalille yhä useammin, mikä on auttanut pidentämään uraa PGA Tourilla. 

Phil ei näe eläkepäiviä vielä lähitulevaisuudessa vaan nauttii kilpailusta ja sen tuomista haasteista yhtä paljon kuin aina ennenkin. 

Ote Mickelsonin haastattelusta:

Etsi luettavaa