Hyppää sisältöön

Phil Mickelson jatkaa kärjessä Kalifornian aavikolla

Palm Springsissä pelattava PGA Tourin Desert Classic isännöi kilpailua kolmella eri kentällä.

Cut-raja ja kilpailun todellinen johtaja nähtiin vasta kolmannen kierroksen jälkeen kun kaikki kilpailijat ovat kiertäneet kolme kisakenttää. 

Mickelson avasi kilpailun tuloksella 60 (-12). Kolmen kierroksen jälkeen hän on 22 alle parin ja johtaa kahdella lyönnillä. Lauantaina Phil pelasi TPC Stadium Coursella tuloksen 66 (-6) ja päätöskierros nähdään samalla kentällä. 

Mickelson kertoi kipailun valmistautumisen olleen hieman puutteellinen mutta mieli on vireä juhlapyhien tauon jälkeen. Philin aggressiivinen taktiikka sopii aavikkokentille, joilla voittotulokset putoavat aina reilusti alle parin. Sunnuntain tavoitteena on lyödä reilusti draiveja ja jättää mahdollisimman lyhyitä lähestymisiä griineille. Tämä näkyy avauslyöntien pituudessa, 48-vuotias Mickelson johtaa viikon draivitilastoa lukemilla 317,0 jaardia. Kolmannen kierroksen strokes gained tilastoissa hän oli viikon neljänneksi paras avauslyönneissä ja yhdeksänneksi paras pallonlyöjä. 

Toista sijaa pitää kanadalainen Adam Hadwin (-20), joka on lyönyt palloa loistavasti. Putteri ei ole ollut yhtä kuuma kuin Mickelsonilla.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa