Hyppää sisältöön

Phil Mickelson (64,-7) pisti parastaan peliiin: ”Keskittymiseni pysyi kasassa”

Phil Mickelsonin edellinen ykköstila on yli kahden vuoden takaa Pebble Beach Pro-Amista

Phil Mickelson jätti kaikki maailmantähdet kauas taakseen Quail Holllow Clubilla. Paikka US Openiin on vielä varmistamatta.

Phil Mickelsonin esitykset PGA Tourilla ovat olleet viimeisen yhdeksän kuukauden aikana varsin ponnettomia ilman yhtään sijoitusta 20:n joukkoon. Torstaina hän järjesti melkoisen yllätyksen Wells Fargo Championshipissa iskemällä tauluun luvut 64,-7.
Esitys oli tiiltä viheriölle loistava, Lefty oli kaikilla pelin osa-alueilla tilastoissa kärkimiehiä.

”Tuloksen taustalla oli se, että kykenin pysymään hetkessä, keskittymään yhteen lyöntiin kerallaan. Mieleni ja ajatukseni ovat heikon jakson aikana vaellelleet ympäriinsä”, Mickelson painotti haastettaan, jonka hän on nostanut aiemminkin esiin.

”Fyysisesti olen erittäin kilpailukykyinen. Tällä tasolla ei vaan saa tehdä turhia virheitä. Henkisen vireen terävyyden puute pudottaa armotta kärjestä”, Mickelson jatkoi.

Torstain tulos oli hurja. Mickelson (64,-7)  johtaa kakkostilaa jakavia kahdella lyönnnillä. Mukana kisassa on 10 pelaaja maailmanlistan 15:n joukosta.

Näistä lähimpänä, viiden lyönnin päässä ovat Justin Thomas (69) sekä Viktor Hovland (69). 
Bryson DeChambeau alitti niukasti parin,  (70). Rory McIlroyn (72) heikot esitykset saivat jatkoa. Surkeimman tuloksen tauluun huipuista toi Jon Rahm (76).

Paikka US Openiin vielä varmistamatta

Phil Mickelson on varmistanut paikkans PGA Championshipiin, US Openiin kuudesti kakkoseksi sijoittuneella tähdellä ei vielä ole sisäänpääsyä. Voitto tai vahva sijoitus kärkipäähän ratkaisisi ongelman kerralla.

Koko urallaan Mickelson on voittanut 44 kertaa PGA Tourilla, näistä viisi on majoreita.
Kärkikymmenikössä hän on ollut koko urana aikana kerran kolmesta (38/112), mutta viimeisissä 22:ssa majorissaan vain kerran. 

C More näyttää kisan perjantaina suorana lähetyksenä kello 21.00-01.00.  TV-ryhmiä seuraava erillinen Feautured Groups-lähetys käynnistyyy jo 14.30.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa