Hyppää sisältöön

PGA Tourin voittajien kisa käynnistyy Hawaijilla – TV-ajat löydät täältä

Bryson DeChambeau saa torstaina pelikaverikseen Tony Finaun joka kykenee  myös lennättämään palloa varsin pitkiä matkoja

PGA Tourin lähetysoikeudet siirtyivät vuodenvaihteesssa Discoverylle. Tournament of Champions kisasta tulee lähetyksiä torstaista sunnuntaihin lähes 27 tuntia.

PGA Tourin kalenterivuoden avauskilpailussa on mahdollisuus nähdä maailmantähtien lyöntejä suhteellisesti enemmän kuin kauden missään muussa henkilökohtaisesssa kilpailussa.

Mukana on 38 edelliskauden voittajaa, joista 16 on maailmanlistalla 20:n joukossa, kolmea pelaajaa lukuunottamatta kaikki muutkin ovat sadan parhaan listalla.

Plantation Coursella Mauin saarella palloa lyödään sananmukaisesti korkealta ja kovaa. 30 vuotta tällä kaudella täyttävä Ben Crenshawn suunnittelema luomus on varsin leveä ja mäkinen. Melkoinen osa avauksista lyödään alamäkeen. Kentän ylin kohta on merenrannan kupeessa sijaitsevalla kentällä runsaan 150 metrin korkeudessa.

Justin Thomasin (vas.) tukena useimmissa PGA Tourin kisoissa on hänen isänsä ja valmentajansa Mike Thomas

Justin Thomasin (vas.) tukena useimmissa PGA Tourin kisoissa on hänen isänsä ja valmentajansa Mike Thomas

GETTY IMAGES

Kisan suurin suosikki on kahdesti voittanut Justin Thomas, jonka haastajien laittaminen järjestykseen on makuasia.
Collin Morikawa oli edellisvuoden kisassa kakkonen, Jordan Spieth voiSttanut saman kisan tuloksella -30, Jon Rahm on sijoittunut aina osallistuessaan (4x) kymmenen joukkoon.

Pitkälle lyöville Bryson DeChambeaulle ja Tony Finaulle Plantation Course on kuin luotu, Xander Schauffele on voittanut ja sijoittunut kerran toiseksi.

Huippugolfin seuraaminen valvottaa – seitsemän tunnin lähetyksiä öiseen aikaan

PGA Tourin  lähetysoikeudet siirtyivät Suomessa Discoverylle yritysten tekemän pitkäaikaisen ja yli sataa maata koskeavan sopimuksen puitteissa.
Käynnistyneen vuoden aikana sopimus pitää sisälläään yli 40 kilpailua.

Discoveryn suoratoistopalvelun kautta ( Discovery+ Sport)  hankittuna hinnaksi tulee kuukautta kohden 9,99 euroa

Aikaerosta johtuen Sentry Tournament of Champions valvottaa huolella niitä, jotka aikovat seurata neljää kisapäivää suorana. 

Lähetysajat:

Torstai      22.15-05.00
Perjantai   22.15-05.00
Lauantai   22.15-05.00
Sunnuntai 20.30-03.00

Tulospalvelu

Etsi luettavaa