Hyppää sisältöön

PGA Tourin sykähdyttävimmät lyönnit 2021: ”Ei voi olla totta”

Bubba Watson hauskuuttaa videolla lyönnillä

PGA Tourin video on paitsi mainiota viihdettä, myös osoitus siitä, kuinka tähdet työstävät lyöntejä ja kierteitä tavoilla, joista harrastelijakin voi omaksua mallia omaan peliinsä

Oheinen video käynnistyy Bubba Watsonin lyönnillä, jossa lavan irtoamisen vuoksi olisi voinut käydä huonostikin linjalla olleelle katselijalle tai toimitsijalle. Videolta katsottuna ja grafiikan tukemana se saa ensin suun auki hämmästyksestä, ja tuo toisessa aallossa hymyn huulille.

12 minuutin mittaisessa koosteessa on  sopivan lyhyinä klippeinä kymmenittäin huippulyöntejä, joista suurimmassa osassa PGA Tourin tähdet pistävät peliin tilanteisiin sopivia erikoislyöntejä.
Kliseinen sanonta, ”suora lyönti on kaikkein vaikein toteuttaa”, toistuu kerta toisensa jälkeen. Yleisön reaktiot poikkeavien lyöntilinjojen, kierteiden, onnistumisten ja epäonnistumisten yhteydessä ovat spontaaneja ja voimakkaita.

Selostajien sekä kommentaattorien yleisin lausahdus on sekin ymmärrettävä: ”You are kidding me.”
Golf herättää parhaimmillaan suuria tunteita niin pelaajissa, katsojissa kuin TV-ruutujen ääressä tapahtumia seuraavien joukossa.

Etsi luettavaa