Hyppää sisältöön

PGA Tourilla jälleen tulos 59

Huipputulosten trendi jatkuu PGA Tourilla, kun Adam Hadwin rikkoi 60 lyönnin rajan CareerBuilder Challengen kolmannella kierroksella.

Kilpailussa pelataan kolmea eri kenttää Kalifornian aavikolla. Lauantaina Adam Hadwin pelasi LaQuinta Country Clubin par 72 kentän tulokseen 59 eli 13 lyöntiä alle parin. Hän kuvaili kierrostaan täydelliseksi. Etuysille syntyi kuusi peräkkäistä birdietä ja seitsemän yhteensä. Takaysillä löytyi toinen putki, kun Hadwin tykitti viisi birdiä peräkkäin ja kuusi yhteensä. 

Adam Hadwin on kahdeksas pelaaja, joka on alittanut 60 lyönnin rajan PGA Tourilla. Vain neljä pelaajaa on onnistunut tuloksessa par 72 kentällä. Kierrokselle syntyneet 13 birdietä ovat myös PGA Tourin ennätys.

Hadwin hakee ensimmäistä voittoaan PGA Tourilla. Viime kaudella hän pelasi CareerBuilder Challengen kärkiryhmässä, mutta silloin voittajaksi selvisi Jason Dufner.

Hän johtaa kilpailua yhdellä lyönnillä tuloksessa -17, mutta myönsi kierroksen jälkeen, että huipputuloksen jälkeen seuraava kierros voi olla vaikeampi.

Toista sijaa pitää Dominic Bozzelli (-16), joka pelaa ensimmäistä kautta PGA Tourilla. 

Katso myös GoGolf Live -lähetys, jossa keskusteltiin 60 alittamisesta.

Leaderboard

Etsi luettavaa