Hyppää sisältöön

PGA Tour – Webb Simpsonin uusi puttityyli toimii

Neljä miestä lähti lauantaihin jaetulta kärkipaikalta. Colonialin haastava kenttä antoi vain muutaman huipputuloksen.

Kärkitulos Dean & Deluca Invitationalissa siirtyi lukemiin -9 Webb Simpsonin toimesta. Amerikkalainen sortui kärkipaikalta vain yhteen bogiin ja tulos 67 , -3 riitti kahden lyönnin johtoon. Simpson on ollut tourin pohjalla puttitilastoissa jo kolmen vuoden ajan. Uransa mahaputterilla tehnyt Webb ei ole löytänyt oikeaa vaihtoehtoa ankkurointikiellon jälkeen ja viimeinen voitto tuli kaudelta 2013. 

THE PLAYERS viikolla Tim Clarke näytti Simpsonille uuden puttiotteen ja tämä tyyli on nyt toiminut kaksi viikkoa peräkkäin. Tällä viikolla Webb Simpson on Strokes Gained: Putting tilastossa hienosti kolmantena. 

GettyImages

Oikea käsi on ”claw” otteessa ja putterin varsi kulkee vasenta käsivartta pitkin. 

Paul Casey ja Danny Lee jakavat toista sijaa tuloksessa -7. Haastavalla kentällä voittaja voi tulla myös taaempaa ja mahdollisuuksia on myös kilpailun nimimiehillä. Jon Rahm on kuudentena tuloksessa -5. Sergio Garcia ja Jordan Spieth ovat viiden lyönnin päässä (-4). 

Spiethin caddie Michael Greller joutui jättämään kierroksen kesken auringonpistoksen takia. Jordanin bägiä kantoi loppukierroksen hänen fysiikkavalmentaja.

Leaderboard

 

Etsi luettavaa